Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cel mai sanatos regim alimentar

Adevărul Adevărul,
Cel mai sanatos regim alimentar

Care este regimul cel mai benefic pentru sanatate? Pentru al saselea an consecutiv, regimul DASH este desemnat de US News World Report, care realizeaza un clasament anual, drept cel mai sanatos mod de alimentatie din lume. continuă pe Adevărul

Deficitul comercial a atins in noiembrie cel mai redus nivel din ultimele noua luni

Deficitul comercial al SUA a atins in noiembrie 2015 cel mai redus nivel din ultimele noua luni, pe fondul scaderii record a importurilor de titei, cea mai recenta dovada a soliditatii redresarii economiei, anunta AP si Reuters.

Cel mai bun exercitiu de slabit: alergatul, ciclismul sau antrenamentele de mare intensitate?

Exista o dezbatere continua cu privire la care este cel mai bun exercitiu de slabit, principalele optiuni luate in calcul fiind alergatul, ciclismul, ridicatul de greutati si antrenamentele de mare intensitate HIIT). Mat.

Somajul din Germania se mentine la cel mai scazut nivel din 1990

Rata somajului din Germania s-a mentinut, in decembrie 2015, la 6,3% - cel mai redus nivel de dupa reunificarea tarii, in 1990 -, evolutie care pune cea mai mai mare economie europeana pe o pozitie solida la acest inceput de an.

Jorge Sampaoli, cel mai bun selectioner din 2015

Tehnicianul argentinian Jorge Sampaoli, care a castigat Copa America cu echipa nationala a statului Chile, a fost desemnat, miercuri, cel mai bun selectioner din 2015 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, informeaza site-ul oficial al IFFHS.

Ministrul Justitiei: Nu am nimic impotriva Codrutei Kovesi, este cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat miercuri seara, la Digi 24, ca nu are nimic impotriva Laurei Codruta Kovesi, pe care o considera cel mai bun procuror sef al DNA, insa a subliniat ca este prematur sa se pronunte acum asupra prelungirii mandatului acesteia la sefia DNA.

Piata auto americana a avut cel mai bun an de vanzari din istoria sa

In SUA s-au vandut anul trecut 17,47 milioane autoturisme noi, cel mai bun rezultat din istoria pietei pe care recordul fusese stabilit in 2000: 17,4 milioane unitati. In 2009 americanii cumparau numai 10,4 milioane de masini noi, insa de atunci piata a crescut puternic datorita pretului mic al benzinei, usurintei cu care se pot lua credite si climatului economic favorabil, arata Automotive News. Marca Volkswagen si-a vazut vanzarile scazand cu 5% pe fondul scandalului emisiilor.

CES 2016: Inspirat din Surface, Galaxy TabPro S ar putea fi cel mai usor PC

In continuare producatorii de gadgeturi alearga dupa superlative absolute, motiv pentru care, noulSamsung Galaxy TabPro S ar putea fi cel mai usor PC. Cu un concept de design si o tastatura detasabila ce ne aduce aminte de Microsoft Surface, Samsung a reusit totusi sa aduca la CES 2016 un sistem hibrid cu Windows care merita [].

Pe ce a pus ochii cel mai bogat chinez

Un grup controlat de omul de afaceri Wang Jianlin, cel mai bogat din China, negociaza achizitia studioului de la Hollywood aflat in spatele unor filme de succes precum Godzilla si Pacific Rim, scrie Business.

Cel mai mare safir stelat din lume, descoperit in Sri Lanka: cat valoreaza nestemata

Cel mai mare safir stelat din lume a fost descoperit de curand intr-o mina din Sri Lanka, au anuntat expertii in gemologie din aceasta tara.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa in 2015

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun marcator din fotbalul european in anul 2015, pe parcursul caruia a reusit sa inscrie 57 de goluri in 57 de meciuri disputate pentru echipa sa de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )