Libnet.ro
UNICEF

08:01

Sinodul Panortodox, cel mai important eveniment religios din 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sinodul Panortodox, cel mai important eveniment religios din 2016

Anul acesta urmeaza sa se desfasoare Sinodul Panortodox, primul dupa o pauza de 1. 100 de ani. Acest eveniment este unul istoric, pregatirile pentru desfasurarea sa incepand inca de acum 55 de ani - in 1961, la Rhodos s-a stabilit ca este necesar un nou Sinod, discutiile pe aceasta tema fiind continuate in anii urmatori, in care s-au stabilit temele de discutie si locul unde va avea loc. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare safir stelat din lume, descoperit in Sri Lanka: cat valoreaza nestemata

Cel mai mare safir stelat din lume a fost descoperit de curand intr-o mina din Sri Lanka, au anuntat expertii in gemologie din aceasta tara.

CES 2016: Lenovo Yoga 900s este cel mai subtire hibrid portabil din lume

Cei de la Lenovo incearca sa nu-si piarda dominatia din piata de PC-uri prin lansarea celui mai subtire hibrid din lume, Lenovo Yoga 900s. Desi la nivel global numarul celor care investesc in PC-uri noi este in continua scadere, chiar si dupa lansarea noului sistem de operare Windows 10, cei de la Lenovo sunt hotarti [].

Anul marilor schimbari in sistemul de putere din Romania/ Alegerile, cel mai putin interesante

In institutiile-cheie din arhitectura statului - Curtea Constitutionala, Inalta Curte, Parchetul General, DNA, CSM vor avea loc o serie de schimbari majore, pe langa cele aduse de alegerile locale si parlamentare. Acestea din urma par cel mai putin interesante in contextul dat. Putini realizeaza amploarea schimbarilor preconizate pentru 2016, ce impact vor avea asupra modului de functionare a Romaniei in urmatorii ani. Sunt intrunite toate conditiile pentru o resetare de mari proportii. Alegerile joaca, desigur, un rol important, dar nu sunt chiar atat de interesante in comparatie cu reasezarile institutionale. Sa vedem insa in detaliu de ce sunt atat de importante.

Pe ce a pus ochii cel mai bogat chinez

Un grup controlat de omul de afaceri Wang Jianlin, cel mai bogat din China, negociaza achizitia studioului de la Hollywood aflat in spatele unor filme de succes precum Godzilla si Pacific Rim, scrie Business.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa in 2015

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun marcator din fotbalul european in anul 2015, pe parcursul caruia a reusit sa inscrie 57 de goluri in 57 de meciuri disputate pentru echipa sa de .

Cosmin Olaroiu, desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, in 2015

Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei de fotbal Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun tehnician, in anul 2015, din Orientul Mijlociu, prin votul fanilor din intreaga lume. Olaroiu a reusit sa ii devanseze.

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu

Cosmin Olaroiu, tehnicianul celor de la Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in anul 2015.

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in 2015

Tehnicianul echipei Al-Ahli Dubai, Cosmin Olaroiu, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, intr-un sondaj realizat de site-ul ahdaaf. me, pe baza voturilor fanilor din intreaga lume.

Care a fost cel mai viralizat continut in eCommerce-ul romanesc in 2015

Telefoare ultra rezistente, produse de mers sau pachete promotionale de Vodka Absolut + bilet la festivalul Untold au fost printre cele mai viralizate produse in eCommerce-ul romanesc in 2015. Cate share-uri au primit.

Rata somajului s-a mentinut la 6,3%, cel mai scazut nivel din 1990

Numarul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in Germania a scazut in decembrie mai mult decat estimau economistii, in timp ce rata somajului s-a mentinut la un nivel minim record, semn ca firmele din cea mai mare economie europeana fac fata incetinirii de pe pietele emergente, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )