Libnet.ro
UNICEF

07:30

Este cel mai tare dans de nunta de pana acum! A crezut ca isi va surprinde sotul, dar nu stia ce o asteapta

Antena3 Antena3,
Este cel mai tare dans de nunta de pana acum! A crezut ca isi va surprinde sotul, dar nu stia ce o asteapta

Michael si Jessica si-au promis unul celuilalt ca nu o sa-si faca niciun cadou de nunta, dar Jessica a luat-o inainte si a lasat deoparte promisiunea lor. Aceasta i-a daruit sotului ei o superba scrisoare cu. continuă pe Antena3

INTERVIU Loredana Groza: Vocea Romaniei este cel mai tare show de talente muzicale din Romania, restul nu conteaza

Loredana Groza 44 de ani) a declarat cu fermitate ca Vocea Romaniei, emisiune ce revine in aceasta seara la Pro TV, este cel mai tare show de talente cu voci din Romania.

Sarea nu are nicio legatura cu hipertensiunea arteriala. Zaharul este cel mai mare dusman

Zaharul este mult mai periculos decat sarea in ceea ce priveste riscul de boli cardiovasculare, potrivit unui studiu al cercetatorilor americani, care sustin ca nivelul ridicat al acestuia in sange afecteaza .

Cine a fost cel mai bun sportiv la Cupa Wilson Aerosquash. Acesta este cel mai SANATOS sport

Peste 100 de jucatori profesionisti din tara si din strainatate s-au intrecut in doua mari competitii de Squash care s-au desfasurat in acest week-end in Capitala. Cel mai bun sportiv la nivel internatio.

Este cel mai prost hot din lume. Cum a fost prins de proprietarii casei pe care tocmai o jefuise

Dion Davis, un tanar de 29 de ani, va petrece ceva timp in inchisoare si asta pentru ca abilitatile sale in materie de jafuri lasa mult de dorit. Americanul a jefuit o casa, a pus toate bijuteriile intr-o.

Subiectele zilei: Cu cat iesi mai ieftin cand cumperi de la hipermarket si nu de la magazinul din colt; Numarul pensionarilor este cel mai mic din ultimii 18 ani, dar sistemul de pensii o duce tot mai rau; Radu Mazare: Daca nu iese Ponta presedinte, sana

Cele trei argumente care demonstreaza ca romanii sunt, in general, saraci. Aproape noua milioane de ani. Atat i-ar lua unui roman obisnuit daca si-ar propune sa acumuleze toata averea celor mai bogati 500 de compatrioti. Imagini inedite cu banda hotilor de aur. Camerele de supraveghere i-au surprins in timp ce alegeau tinta urmatorului jaf. Apar noi detalii in cazul hotilor de aur urmariti cu focuri de arma de politistii din Constanta la.

Catalin Scarlatescu: Sunt cel mai tare bucatar roman in viata!

Cu o saptamana inainte ca show-ul de televiziune Hells Kitchen Iadul Bucatarilor sa debuteze, in premiera pe tara, la Antena 1, l-am invitat pe unul dintre cei mai temuti tipi de pe sticla sa raspunda cu sinceritate celor 12 intrebari ale chestionarului.

Samsung Galaxy Note 4 are cel mai bun ecran

Printr-un raport oficial, expertii de la DisplayMate au confirmat in urma unor teste elaborate ca ecranul de la Galaxy Note 4 este cel mai bun. Desi in lumea reala cei mai multi dintre noi percep ca fiind similare ecranele multor smartphone-uri si tablete, studii ca ale celor de laDisplayMate ne ajuta sa facem diferenta. in urma celor mai recente teste a iesit la iveala faptul ca panoul folosit de Samsung in Galaxy Note 4 este cel mai performant la ora [].

Connect-R, cel mai ieftin costum de ginere din showbiz

Connect-R a decis ca la nunta din weekend-ul urmator sa poarte un costum de ginere pentru care a platit doar 700 de lei. Este, probabil, cel mai accesibil costum pe care l-a purtat pana cum o vedeta din showbiz la o ceremonie atat de importanta. Ca si comparatie, Pepe a purtat anul acesta un costum de 8000 de euro.

Ce este NFC si cum poate Apple Pay sa transforme plata electronica in cel mai bun lucru

Apple foloseste tehnologia NFC pentru serviciul Pay. Pana acum, a aparut mai mult ca modalitate facila de a conecta doua dispozitive, dar intrarea Apple in acest joc al platilor electroniceaduce un plus deatentie asupra tehnologiei. Apple Pay presupune ca ai un card introdus in Passbook, iar la punctul de plata folosesti un iPhone 6 sau un Apple Watch si platesti. Nu mai ai nevoie de bani lichizi, de card sau de alte metode. Nu este nimic inovator aici, tehnologia exista [].

Si-a omorat cel mai bun prieten la vanatoare, din greseala. Acum parintii si rudele lui sunt disperate pentru ca a fugit de acasa

Un vanator care si-a omorat din greseala cel mai bun prieten si a fugit este cautat de politisti, jandarmi si localnici in judetul Bihor. Tanarul si-a impuscat prietenul in timp ce se aflau la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )