Libnet.ro
UNICEF

08:45

Este cel mai prost hot din lume. Cum a fost prins de proprietarii casei pe care tocmai o jefuise

Antena3 Antena3,
Este cel mai prost hot din lume. Cum a fost prins de proprietarii casei pe care tocmai o jefuise

Dion Davis, un tanar de 29 de ani, va petrece ceva timp in inchisoare si asta pentru ca abilitatile sale in materie de jafuri lasa mult de dorit. Americanul a jefuit o casa, a pus toate bijuteriile intr-o. continuă pe Antena3

A murit cel mai inalt caine din lume: Zeus avea peste 1 metru

Cel mai inalt caine din lume a murit la varsta de cinci ani, informeaza abcnews. go. com. Zeus era un caine din rasa marele danez si locuia cu stapanul sau, tehnicianul veterinar Kevin Doorlag, in Otsego,.

FOTO A murit Zeus, cel mai inalt caine din lume

Cel mai inalt caine din lume a murit la sfarsitul saptamanii trecute, potrivit unei publicatii din Statele Unite, citate de AFP. Animalul era inclus inca din 2012 in Cartea Recordurilor Guiness, datorita staturii sale care ajungea pana la 1,11 metri in patru labe si 2,2 metri cand se ridica in doar doua.

Spectaculos! Top 15 cele mai inedite plaje din lume!

De la plaje cu nisip roz, rosu, negru ori chiar verde si pana la plaja din maldive al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai frumoase si mai inedite 15 plaje din lume!.

Vezi aici ce loc ocupa Romania in topul celor mai bune drumuri din lume

Romania da in gropi. La propriu! Suntem pe ultimele locuri din lume la capitolul sosele, mai exactpe locul 121 din 144. Vecini de top cu Egiptul si Libanul. Mai rau ca noi stau rusii si brazilienii, tari.

Cine a fost cel mai bun sportiv la Cupa Wilson Aerosquash. Acesta este cel mai SANATOS sport

Peste 100 de jucatori profesionisti din tara si din strainatate s-au intrecut in doua mari competitii de Squash care s-au desfasurat in acest week-end in Capitala. Cel mai bun sportiv la nivel internatio.

Subiectele zilei: Cu cat iesi mai ieftin cand cumperi de la hipermarket si nu de la magazinul din colt; Numarul pensionarilor este cel mai mic din ultimii 18 ani, dar sistemul de pensii o duce tot mai rau; Radu Mazare: Daca nu iese Ponta presedinte, sana

Cele trei argumente care demonstreaza ca romanii sunt, in general, saraci. Aproape noua milioane de ani. Atat i-ar lua unui roman obisnuit daca si-ar propune sa acumuleze toata averea celor mai bogati 500 de compatrioti. Imagini inedite cu banda hotilor de aur. Camerele de supraveghere i-au surprins in timp ce alegeau tinta urmatorului jaf. Apar noi detalii in cazul hotilor de aur urmariti cu focuri de arma de politistii din Constanta la.

Marile banci din lume si-au redus masiv deficitul de capital

Cele mai mari banci din lume aproape au eliminat deficitul de capital pe care ar trebui sa il acopere daca noile norme pregatite in materie ar fi deja in vigoare, potrivit Bancii Reglementelor Internationale BIS).

Tara in care McDonalds plateste cele mai mari salarii din industria fast-food

Danemarca, tara cu cei mai fericiti locuitori din lume, ofera inca un motiv pentru care a primit aceeasta distinctie. in timp ce angajati ai lanturilor de restaurante de tip fast-food din intreaga lume au.

Expert CNAS: Romania este a treia tara din lume in care functioneaza dosarul electronic al pacientului

Romania este a treia tara din lume dupa Lituania si Singapore in care pacientii au dosare electornice, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis: PNL este compatibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, ca partidul sau este comptibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European, in randurile caruia a intrat joi, relateaza Agerpres. Salut decizia PPE de a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )