Libnet.ro
UNICEF

15:00

Este macel in PNL. Ludovic Orban, pus la colt de liberali - se pregateste schimbarea sa?

Antena3 Antena3,
Este macel in PNL. Ludovic Orban, pus la colt de liberali - se pregateste schimbarea sa?

Informatii de ultima ora din Biroul Politic National al Partidului National Liberal. Sunt critici extrem de dure la adresa lui Ludovic Orban referitoare la modul in care liderul liberal ar fi negociat cu celelalte partide portofoliile in viitorul Guvern Citu. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Scandal in PNL: Ludovic Orban, acuzat pentru cedarea ministerelor importante catre USR; CTP, despre negocierile pentru Guvern: Florin Citu va fi orice, dar nu premier

DW: Citi dintre cei 65. 000 de pensionari militari au dat ordin sa se traga in zilele lui decembrie 89? Nu se stie. Numarul si numele. Cercetatorii britanici au demonstrat cat de nocive sunt sobele cu lemne pentru sanatate. in Romania, aproape jumatate din gospodarii.

Ludovic Orban: Eu am respectat mandatul Biroului Politic. Toti parlamentarii PNL vor respecta deciziile partidului

Dupa negoierile de sambata, presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca el a respectat mandatul Biroului Politic National BPN) si este convins ca toti parlamentarii liberali vor respecta deciziile.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand vom avea noul guvern

Doar cu bunavointa de a grabi termenele legale am putea avea un guvern in aceasta saptamana, este anuntul facut in urma cu putin timp de presedintele PNL Ludovic Orban, inaintea unei noi runde de negocieri cu USR-PLUS si UDMR.

Ludovic Orban: Acum prioritara este constituirea Camerelor Parlamentului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat inainte de inceperea unei noi runde de negocieri cu USR-PLUS si UDMR ca prioritara este constituirea Camerelor Parlamentului si ca este posibil ca noul Guvern sa.

Ludovic Orban, ales presedinte al Camerei Deputatilor

Liderul PNL Ludovic Orban a fost votat, luni noapte, dupa 16 ore de sedinta, presedinte al Camerei Deputatilor in noua legislatura. Orban a primit 179 de voturi.

Ludovic Orban: Am finalizat o orientare a modului in care urmeaza sa fie definite pozitiile de rang 2 si 3 din structura guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat, sambata seara, cum se vor imparti fiunctiile de rang 2 si 3 din structura Guvernului. Anuntul facut de Ludovic Orban Suntem la.

Ludovic Orban conduce prima sedinta a Camerei Deputatilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, conduce prima sedinta a Camerei Deputatilor dupa alegerea sa in ace.

Ludovic Orban, ales presedinte al Camerei Deputatilor la 2 noaptea, dupa o sedinta marcata de scandaluri, care a durat 14 ore

Liderul PNL Ludovic Orban a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor in urma unui vot care a inceput marti, dupa ora 1 dimineata si s-a terminat in aproximativ trei sferturi de ora. Rezultatul votului a fost anuntat dupa ora 2.

Ludovic Orban a fost ales presedintele Camerei Deputatilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost ales, in aceasta noapte, presedinte al Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban, ales in functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost ales, luni seara, in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, cu 179 de voturi pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )