Libnet.ro
UNICEF

17:45

Este oficial! Boris Johnson, noul prim-ministru al Regatului Unit

Antena3 Antena3,
Este oficial! Boris Johnson, noul prim-ministru al Regatului Unit

Boris Johnson a fost desemnat oficial miercuri prim-ministru al Regatului Unit de regina Elisabeta a II-a, dupa ce politicianul britanic a venit la Palatul Buckingham la putin timp dupa ora locala 15. 00, relateaza. continuă pe Antena3

Cine este Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este noul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Gafa: Ivanka Trump il felicita pe Boris Johnson, noul premier al... United Kingston

Boris Johnson a castigat marti cursa pentru a deveni viitorul prim-ministru al Marii Britanii, iar Ivanka Trump, fiica cea mare a presedintelui SUA, a tinut sa il felicite. insa ea a comis o eroare jenanta in mesajul de felicitare transmis prin intermediul Twitter, scriind gresit numele tarii.

BREXIT: Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, avertizat de Parlamentul European

Liderii partidelor politice din Parlamentul European i-au un avertizment noului premier al Mari Brit.

Cand Ivanka Trump se grabeste sa-l felicite pe Boris Johnson si inventeaza o noua tara

Ivanka Trump, fiica presedintelui american Donald Trump, l-a felicitat pe Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, pentru ca a devenit noul premier al United Kingston, scriind gresit numele oficial al Regatului Unit, relateaza The Independent.

Noul premier al Regatului Unit nu a fost investit inca, dar remanierea a inceput deja. Boris Johnson negociaza cu Jeremy Hunt, rivalul sau din cursa interna pentru sefia partidului

Boris Johnson a castigat cursa interna pentru sefia Partidului Conservator, obtinand dublul voturilor compartiv cu contracandidatul sau, Jeremy Hunt, si va fi investit, miercuri, in functia de premier al.

Cine este magnatul rus prieten cu Boris Johnson

Un fost magnat rus al armelor care a avut legaturi la cele mai inalte niveluri ale Kremlinului este un donator important al Partidului Conservator aflat la carma Marii Britanii si se considera un prieten al lui Boris Johnson, cel care va deveni, astazi, noul premier al Regatului Unit.

Boris Johnson nu intentioneaza sa organizeze alegeri anticipate in Marea Britanie

Boris Johnson, noul lider al Partidului Conservator care de miercuri va deveni premier al Marii Britanii, le-a spus colegilor din cadrul formatiunii politice ca nu doreste convocarea alegerilor parlamentare anticipate, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

Boris Johnson a fost desemnat oficial prim-ministru de regina Elisabeta a II-a

Boris Johnson a fost desemnat oficial, la 24 iulie 2019, prim-ministru al Regatului Unit de regina E.

Incidente in timp ce Boris Johnson se ducea la Palatul Buckingam pentru a fi investit in functia de premier (VIDEO)

Miercuri, conservatorul Boris Johnson a fost numit in functia de premier al Regatului Unit, pe locul lasat vacant de Theresa May. Pe drumul spre Palatul Buckingam, insa, coloana oficiala in care se afla masina.

Boris Johnson mai face o victima: inca un om paraseste Guvernul britanic inainte ca Theresa May sa plece din Downing Street

Sir Alan Duncan, ministrul britanic de stat pentru Europa si Americi, a demisionat, luni, pe fondul preluarii sefiei guvernului de catre Boris Johnson, care a declarat ca sustine iesirea Regatului Unit din UE pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )