Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boris Johnson a fost desemnat oficial prim-ministru de regina Elisabeta a II-a

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson a fost desemnat oficial prim-ministru de regina Elisabeta a II-a

Boris Johnson a fost desemnat oficial, la 24 iulie 2019, prim-ministru al Regatului Unit de regina E. continuă pe România Liberă

Boris Johnson a fost desemnat oficial prim-ministru de catre Regina Elisabeta a II-a

Boris Johnson si-a preluat mandatul de prim-ministru, miercuri, dupa o audienta cu Regina Elisabeta, un moment care a plaqsat un sustinator vehement al Brexitului in fruntea procesului de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, pentru prima data dupa referendumul din 2016, noteaza Reuters.

Este oficial! Boris Johnson, noul prim-ministru al Regatului Unit

Boris Johnson a fost desemnat oficial miercuri prim-ministru al Regatului Unit de regina Elisabeta a II-a, dupa ce politicianul britanic a venit la Palatul Buckingham la putin timp dupa ora locala 15. 00, relateaza.

Cine este magnatul rus prieten cu Boris Johnson

Un fost magnat rus al armelor care a avut legaturi la cele mai inalte niveluri ale Kremlinului este un donator important al Partidului Conservator aflat la carma Marii Britanii si se considera un prieten al lui Boris Johnson, cel care va deveni, astazi, noul premier al Regatului Unit.

VIDEO Boris Johnson este, oficial, premierul Marii Britanii. Primul discurs la 10 Downing Street

Boris Johnson a preluat miercuri functia de premier al Marii Britanii dupa ce Regina Elisabeta a II-a a luat act de demisia Theresei May si a acceptat numirea noului lider al conservatorilor, moment care marcheaza venirea la putere a taberei care a facut campanie pro-Brexit la referendumul din 2016.

Boris Johnson preia, oficial, stafeta de la Theresa May si va anunta componenta noului Cabinet de la Londra

Boris Johnson va prelua astazi, oficial, functia de premier al Marii Britanii de la Theresa May urmand sa mearga la sediul guvernului din 10 Downing Street in cursul acestei dupa-amieze, dupa ce va fi primit in audienta de Regina Elisabeta a -II-a, la Palatul Buckingham.

Boris Johnson si iubita sa, primul cuplu necasatorit care va sta la Downing Street. Ce provocari legate de protocolul regal va avea Regina Elisabeta

Boris Johnson se pregateste sa se mute impreuna cu iubita Carrie Symonds la Downing Street, in acest weekend. insa cuplul va aduce multe provocari protocolului regal, spre sfarsitul verii.

Ce promisiuni a facut Boris Johnson cu privire la Brexit, in primul sau discurs ca prim-ministru. Si-a contrazis vechile declaratii

Miercuri, Boris Johnson a fost investit de regina Elisabeta a II-a in functia de premier al Marii Britanii. Ulterior, el a sustinut si primul sau discurs in aceasta calitate, in care a promis rezolvarea unui.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

Cand Ivanka Trump se grabeste sa-l felicite pe Boris Johnson si inventeaza o noua tara

Ivanka Trump, fiica presedintelui american Donald Trump, l-a felicitat pe Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, pentru ca a devenit noul premier al United Kingston, scriind gresit numele oficial al Regatului Unit, relateaza The Independent.

Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului: Ministrul Afacerilor si ministrul Comertului International au fost concediati

Noul premier britanic Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului britanic. Ministrul Afacerilor Greg Clark si ministrul Comertului International Liam Fox au fost concediati in timp ce ministrul Transporturilor Chris Grayling, cel al Administratiei Locale James Brokenshire si ministrul Educatiei Damian Hinds au demisionat, informeaza The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )