Libnet.ro
UNICEF

01:05

Etapa a doua a campaniei de vaccinare in Romania: Programarile se pot face din 15 ianuarie, de la ora 15.00. Care este procedura

Hotnews Hotnews,
 Etapa a doua a campaniei de vaccinare in Romania: Programarile se pot face din 15 ianuarie, de la ora 15.00. Care este procedura

Romanii inclusi in perioada a doua a campaniei de vaccinare - persoanele cu varsta peste 65 de ani, cele aflate in evidenta cu boli cronice si angajatii care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale - se vor putea programa pentru vaccinare incepand de vineri, 15 ianuarie, de la ora 15. in cazul angajatilor, inscrierea in platforma de vaccinare va putea fi facuta de catre angajator, in timp ce o persoana cu varsta de 65 de ani, de exemplu, poate fi inscrisa prin medicul de familie sau sunand la un call center - 021. 25, conform coordonatorului campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita. continuă pe Hotnews

Lista bolilor cronice stabilite pentru etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania Cine va fi inclus in aceasta faza a vaccinarii

Lista bolilor cronice stabilite pentru etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID in Romania, care va incepe dupa 15 ianuarie, a fost definitivata si trimisa directiilor de sanatate publica, a anuntat coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita.

Digi24: Cine se poate vaccina in etapa a doua a campaniei. Ce inseamna persoane cu risc ridicat sau care desfasoara activitati esentiale

Autoritatile din Romania pregatesc a doua etapa a campaniei de vaccinare, in care va fi imunizata populatia cu varsta peste 65 de ani, persoanele cu risc ridicat si lucratorii care desfasoara activitati in domenii esentiale. Potrivit autoritatilor, campania ar putea incepe inca de saptamana viitoare, in jurul datei de 15 ianuarie.

Ministrul Sanatatii, intrebat cat ar putea sa dureze a doua etapa a campaniei de vaccinare: E prea devreme sa va spun. Daca o sa avem doar cele doua vaccinuri, atunci o sa dureze mai mult decat ne-am astepta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu poate preciza cu certitudine cat de mult va dura a doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Daca Romania va folosi doar vaccinurile de la.

Medicul Valeriu Gheorghita, detalii despre etapa a doua de vaccinare: Alegerea vaccinului se va face in functiede stoc

Seful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a oferit, marti, informatii despre etapa a doua de vaccinare. in aceasta etapa vor fi vaccinate persoanele in varsta, cele cu boli cronice si membrii personalului esential.

Care sunt categoriile de boli cronice care vor fi incluse in etapa a doua de vaccinare impotriva COVID-19. Cum se face programarea

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa publice criteriile care vor sta la baza vaccinarii populatiei impotriva COVID-19, in cea de-a doua etapa a campaniei. Astfel, potrivit presei locale, DSP.

Ministrul Sanatatii: Nu totul a mers perfect in etapa I de vaccinare. Campania de comunicare poate fi imbunatatita Vlad Voiculescu spune ca pana acum s-au irosit foarte, foarte putine doze de vaccin (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a vorbit marti seara, intr-o interventie pe B1 TV, despre a doua etapa a campaniei nationale de vaccinare, despre care spune ca va fi mult mai complexa decat prima, din.

Vesti bune pentru milioane de romani. Ce analize importante isi pot face gratuit in 2021

O sa fie infiintat un registru national pentru evidenta persoanelor cu boli si afectiuni alergice. Acestea sunt cuprinse intr-o lege noua, care este promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis. Vesti bune pentru milioane de romani Persoanele care suspecteaza ca au alergii, dar si cele confirmate cu acest tip de afectiuni o sa aiba o serie .

Detalii noi despre etapa a doua de vaccinare. A patra transa de vaccin a ajuns in Romania

Romania a primit, in urma cu scurt timp, vaccinul anti-Covid de la Moderna. Centrele de vaccinare pentru etapa a doua vor fi verificate urmand ca de vineri sa inceapa imunizarea bolnavilor cronici si a romanilor peste 65 de ani. Vaccinarea se face atat cu doze de la Pfizer, cat si de la Moderna. Pentru cei care nu pot merge la centrele de imunizare, vor exista unitati mobile.

Opt centre de vaccinare vor fi pregatite in judetul Covasna pentru cea de-a doua etapa a campaniei

In judetul Covansa vor fi infiintate opt centre de vaccinare, pentru cea de-a doua etapa a campaniei nationale. in aceasta urmeaza sa fie incluse persoanele cu varste de peste 65 de ani, cele din categoriile.

EXCLUSIV Medicii de familie se plang de lipsa de informatii, cu cateva zile inainte de a doua etapa a campaniei de vaccinare: Cred ca mai mult aflu de la televizor decat de la DSP

Desi mai sunt cateva zile pana cand incepe ce-a de-a doua campanie de vaccinare impotriva noului coronavirus lipsesc informatiile concrete atat pentru medici, cat si pentru cei care doresc sa se vaccineze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )