Libnet.ro
UNICEF

22:15

Eugen Teodorovici, anunt despre pensii: de ce vrea sa le ofere bani in avans pensionarilor

Playtech Playtech,
Eugen Teodorovici, anunt despre pensii: de ce vrea sa le ofere bani in avans pensionarilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu o noua propunere referitoare la pensiile romanilor. La Guvern se analizeaza ideea de a le oferi pensionarilor bani in avans. La nivel declarativ, ideea le-ar putea surade varstnicilor. Declaratia ascunde, insa, altceva. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu o noua idee legata de pensiile romanilor. Declaratia e facuta chiar . continuă pe Playtech

Eugen Teodorovici vrea sa fie seful organizatiei de femei din PSD sa le creasca... natalitatea: As fi cel care se ocupa de acest program (VIDEO)

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, si-ar dori sa fie seful organizatiei de femei social-democrate si sa se ocupe de cresterea natalitatii, relateaza B1TV. Va spun ca barbat, am.

Teodorovici, intrebat despre o disputa cu Dancila in sedinta de Guvern: Nu a fost cu premierul, a fost cafeaua rece

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost intrebat, joi, la Pitesti, despre o disputa pe care ar fi avut-o cu premierul Viorica Dancila in ultima sedinta de Guvern. El a spus ca nu a fost vorba de premier, ci de cei din organizare: A fost cafeaua rece, a afirmat presedintele executiv al PSD, potrivit Mediafax.

EUGEN TEODOROVICI: PSD nu pierde o primarie decat daca nu isi da interesul

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, s-a declarat convins, vineri, ca social-democratii pot sa castige orice competitie electorala daca doresc acest lucru, adaugand ca in situatiile in care pierd alegerile pentru o primarie candidatii acestei formatiuni nu si-au dat interesul.

EUGEN TEODOROVICI: Premierul pregateste un program de masuri care vizeaza cresterea natalitatii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca Guvernul va lansa in curand un program care vizeaza cresterea natalitatii, printre masurile pregatite existand inclusiv unele de natura fiscala.

Eugen Teodorovici, sfat pentru Dancila: Sa fie cat mai putin influentata din stanga si din dreapta

Presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat vineri, la Constanta, ca are un singur sfat pentru Viorica Dancila, si anume acela de a fi naturala si de a se lasa cat mai putin influentata, desi multi doresc sa fie bagati in seama, relateaza Mediafax. Teodorovici a subliniat ca dusmanul nostru vine din interior.

EUGEN TEODOROVICI: As fi onorat sa fac tandem - Viorica Dancila presedinte, eu premier

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Pitesti, ca ar fi onorat sa faca parte dintr-un tandem Viorica Dancila - presedinte, iar el prim-ministru.

Eugen Teodorovici propune ca pensionarii sa primeasca anticipat un procent al sumei de care vor beneficia la recalcularea din 2021

Ministrul Finantelor, presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici a declarat, duminica, ca propune sa le fie dat anticipat pensionarilor un procent din suma pe care acestia ar trebui sa o primeasca la.

Eugen Teodorovici anunta ca va candida la sefia organizatiei de femei a PSD

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat vineri ca va candida pentru presedintia Organizatiei Femeilor Social Democrate in momentul in care vor fi organizate alegeri. in Parlament,.

Eugen Teodorovici: Femeia te ridica, femeia te coboara!

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a fost plin de sfaturi pentru femeile social-democrate prezente la Scoala de vara a Organizatiei de Femei a PSD ce are loc la Mamaia. Barbatii stim cu totii: femeia te.

Eugen Teodorovici: As fi onorat sa fiu premier intr-un tandem cu Viorica Dancila presedinte

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor si presedintele executiv al PSD, a declarat joi ca ar fi onorat sa fie premier intr-un tandem cu Viorica Dancila presedinte, potrivit Agerpres. Asadar, intrebat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )