Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici: Pensiile speciale mai mari de 7.000 de lei lunar, taxate

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Pensiile speciale mai mari de 7.000 de lei lunar, taxate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, propune, intr-o initiativa legislativa pentru modificarea si completarea Codului fiscal, depusa la Senat, taxarea pensiilor speciale cuprinse intre 7. 000 si. continuă pe Antena3

PROIECT, SENATUL ROMANIEI: Pensiile speciale mai mari de 7.000 de lei lunar, taxate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, propune, intr-o initiativa legislativa pentru modificarea si completarea Codului fiscal, depusa la Senat, taxarea pensiilor speciale cuprinse intre 7. 000 si 10. 000 de lei cu 30%, iar ceea ce depaseste 10. 000 de lei cu 50%.

Agentiile de rating nu stiu cum se va descurca Romania cu noua lege a pensiilor, de anul viitor. Teodorovici vrea, totusi, cresteri mai mari

In urma cu cateva zile agentia de rating Standard Poors atragea atentia asupra problemelor pe care noua lege a pensiilor le va creea de anul viitor. Acum a venit randul Fitch, care este sceptica in privinta cresterii pensiilor cu 40% din 2020. Totusi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vrea cresteri mai mari, probabil pentru ca banuieste ca nu va mai fi la guvernare cand s-ar aplica, astfel ca povara s-ar muta pe umerii celor care vor veni.

Eugen Teodorovici, zece proiecte de lege dintr-o lovitura

Eugen Teodorovici face orice pentru a-si vedea proiectele aprobate. Dupa ce ordonantele de urgenta referitoare la impozitarea pensiilor speciale, fiscalizarea bacsisului sau cele care privesc modificarile.

Eugen Teodorovici, la Forumul Romanilor de Pretutindeni: Noi, ca neam, suntem rusinosi, suntem un popor de oameni cu jena

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca romanii sunt rusinosi, un popor cu bun simt, dar a subliniat ca acestia trebuie sa fie mai hotarati cand vine vorba de tara lor si.

EUGEN TEODOROVICI: Peste un milion de romani s-au inscris in Spatiul Privat Virtual

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, ca peste un milion de romani s-au inscris, pana in prezent, in Spatiul Privat Virtual si a mentionat ca masurile propuse in cazul diasporei sunt optionale, vizand debirocratizarea si imbunatatirea relatiei cu statul, informeaza Agerpres.

Eugen Teodorovici: Guvernul nu poate emite ordonante de urgenta, nefiind echipa completa

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca Guvernul nu se poate intruni in sedinte si nu poate nici sa emita ordonante de urgenta, avand in vedere ca echipa este.

Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul privind impozitarea bacsisului

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, ministru al Finantelor Publice, a depus, la Senat, proiectul de leg.

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul privind impozitarea bacsisului

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, ministru al Finantelor Publice, a depus, la Senat, proiectul de lege privind impozitarea bacsisului incasat de la clienti in cazul serviciilor de restaurant, baruri si alte activitati de servire a bauturilor, potrivit Mediafax.

Badalau anunta pe Facebook o investitie cu o importanta uriasa la Giurgiu - un aeroport privat, unul dintre cele mai mari din Europa. Investitorul, din Emiratele Arabe, locul, tinut inca secret

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, anunta pe Facebook ca la Giurgiu va fi construit unul dintre cele mai mari aeroporturi private din Europa, printr-o investitie a unei companii din Emiratele Arabe, iar la proiect ar urma sa contribuie si Guvernul. Badalau sustine ca aeroportul ar putea fi gata in 5 ani si se va intinde pe 2. 500 de hectare, dar locul unde va fi construit este, deocamdata, confidential.

Ungaria si Romania au avut cele mai mari cresteri economice din UE, in trimestrul al doilea

Ungaria si Romania au inregistrat cele mai mari ritmuri de crestere economica din Uniunea Europeana, in trimestrul al doilea, arata o estimare publicata vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )