Libnet.ro
UNICEF

05:00

Eugenia Serban, marturisiri tulburatoare dupa ce a fost diagnosticata cu doua forme de cancer

Antena3 Antena3,
Eugenia Serban, marturisiri tulburatoare dupa ce a fost diagnosticata cu doua forme de cancer

Marea actrita Eugenia Serban a trecut, in ultimele luni, printr-o drama inimaginabilat. A aflat ca are doua tipuri de cancer, in acelasi timp. A dat dovada de o tarie de caracter iesita din comun si a trebui sa suporte o operatie grea care a durat de 12 ore. continuă pe Antena3

Eugenia Serban, schimbare uluitoare dupa ce a invins de doua ori cancerul. Nu o mai recunosti FOTO

In urma cu un an iubita actria Eugenia Serban primea o veste dura, pe care nimeni nu si-ar dori-o. Medicii ii puneau diagnosticul de cancer ginecologic. Ulterior, dupa o ainvestigatie amanuntita Eugenia a aflat ca a fost depistata cu un al doilea cancer la san. Eugenia Serban: A fost una dintre cele mai urate zile .

Eugenia Serban, despre cum a depasit socul diagnosticului de cancer: Mi-am pus gene si mi-am facut parul albastru

Diagnosticata cu doua forme de cancer, ginecologic si la san, actrita Eugenia Serban a vorbit desprecum a depasit momentele cumplite.

Schimbarea de look prin care a trecut Eugenia Serban, dupa ce a invins cancerul. Cum arata viata actritei la un an de la operatie (GALERIE FOTO)

O fire discreta, asa cum ne-a obisnuit, actrita Eugenia Serban a tinut crunta boala cat mai departe de ochii publiclui. Vestea ca in urma cu un an a suferit doua interventii chirurgicale si s-a confruntat.

Momente dramatice pentru o sportiva aflata in Romania. A fost blocata doua luni

O sportiva extrem de apreciata a fost nevoita sa ramana in Romania pret de doua luni. Ce s-a intamplat in timpul in care aceasta era blocata in tara noastra? Tanara a povestit tot. Momente dramatice pentru o sportiva. A fost blocata 2 luni in Romania Carla Rueda a fost blocata pret de doua luni in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2938 seconds )