Libnet.ro
UNICEF

05:00

EURO 2016: Un arbitru din Ungaria va conduce meciul Franta-Romania

România Liberă România Liberă,
EURO 2016: Un arbitru din Ungaria va conduce meciul Franta-Romania

Conducatorii Comisiei de arbitrii de la UEFA a anuntat marti ca partida de deschidere a Campionatului European 2016, Franta - Romania, va fi condusa de arbitrul central Viktor Kassai. in varsta de 40 de ani, Kassai este considerat unul dintre cei mai buni centrali ai momentului, fiind rezerva englezului Mark Clattenburg la finala Champions League din acest an, Real Madrid - Atletico Madrid, scor 1-1, castigata de galactici dupa executarea loviturilor de la 11 metri. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos va participa la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro 2016

Premierul Dacian Ciolos va participa vineri la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro2016 si va fi prezent la meciul Franta-Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului. De altfel, premierul va merge intr-o vizita la Paris, incepand de joi, 9 iunie. In cadrul vizitei va avea si o intrevedere cu prim-ministrul Frantei, Manuel Valls. Vezi programul premierului la Paris.

Cum vezi pe tableta sau telefon mai asteptat meci din Euro 2016

Daca aveti planuri sa urmariti meciul Romania-Franta, care deschide oficial capionatul Euro 2016, avem o veste buna pentru voi, scrie Playtech. roDolce Sport lanseaza aplicatia integrata Dolce Sport, dedicata.

VIDEO Germania - Ungaria 2-0/ Campioana mondiala, pregatita pentru Euro 2016

Germania a disputat ultimul meci inainte de startul Euro 2016, campioana mondiala en-titre trecand, scor 2-0, de Ungaria, la Gelsenkirchen. Adam Lang autogol - 39') si Thomas Muller 64') au punctat pentru echipa pregatita de Joachim Low.

Franta a gasit peste 80 de persoane cu probleme de SECURITATE, implicate in asigurarea pazei la EURO 2016

Directia generala de securitate interna DGSI) din Franta a depistat 82 de persoane susceptibile sa aduca atingere sigurantei statului printre angajatii societatilor private implicate in asigurarea securitatii la Euro 2016.

Greva in Franta: Cel mai mare aeroport, blocat cu cateva zile inainte de startul EURO 2016 (VIDEO)

Cel mai mare aeroport al Frantei, blocat cu cateva zile inainte de startul EURO 2016. Sute de sindicalisti au blocat caile de acces la terminalele 2E si 2F ale aeroportului Roissy-Charles de Gaulle.

Alerta in Franta: 82 de persoane dintre cele care trebuiau sa asigure paza la EURO 2016, teroristi

Autoritatile franceze sunt in alerta maxima in perioda EURO 2016, ultima descoperire a organizatorilor au creat rumoare Hexagon. Potrivit presei franceze, 82 de persoanedintre cele care trebuiau .

Alerta in Franta: 82 de persoane dintre cele care trebuiau sa asigure paza la EURO 2016, teroristi

Autoritatile franceze sunt in alerta maxima in perioda EURO 2016, ultima descoperire a organizatorilor au creat rumoare Hexagon. Potrivit presei franceze, 82 de persoanedintre cele care trebuiau .

Un francez arestat in Ucraina pregatea 15 atentate in Franta in timpul Euro 2016

Un francez arestat in Ucraina pregatea 15 atentate in Franta in timpul Campionatului European de Fotbal Euro 2016, au anuntat astazi serviciile secrete ucrainene, transmite France Presse.

Franta a invins Scotia, scor 3-0, inaintea meciului cu Romania din deschiderea Euro-2016

Reprezentativa Frantei, adversara Romaniei in grupa A de la Euro-2016, a invins Scotia, sambata, scor 3-0, in ultimul meci amical sustinut la Metz.

Decizia de ultima ora luata de Anghel Iordanescu inainte de primul meci de la Euro 2016

Selectionerul Anghel Iordanescu a decis ca fotbalistii din lotul Romaniei, odata ajunsi in Franta pentru EURO 2016, sa fie invizibili pentru ziaristi si suporteri, scrie marti ziarul LEquipe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )