Libnet.ro
UNICEF

06:00

EURO 2016. Elvetia - Albania 1-0 (rezultat final), in grupa Romaniei

România Liberă România Liberă,
EURO 2016. Elvetia - Albania 1-0 (rezultat final), in grupa Romaniei

Nationala Elvetiei a invins, sambata, la Lens, cu scorul de 1-0 1-0), reprezentativa Albaniei, intr-un meci contand pentru grupa A de la Euro-2016, din care face parte si Romania. continuă pe România Liberă

EURO 2016. Elvetia - Albania 1-0 (rezultat final) in grupa Romaniei

Elvetia a marcat prin Fabian Schaer 5), dupa un corner executat de Xherdan Shaqiri .

EURO 2016. Franta - Romania : 2-1, rezultat FINAL! Primele reactii ale selectionerilor, dupa meci

in timp ce selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, dupa meciul Romania-Franta, ca este dureros sa pierzi in minutul 88, omologul sau francez a aratat ca meciul cu Romania a fost ca unul de finala, nu de deschidere.

EURO 2016. Elvetia invinge Albania, scor 1-0, in grupa in care se afla si Romania

Elvetia a invins Albania, scor 1-0, in grupa A de la Euro-2016, din care face parte si Romania. Selectionata Elvetiei a invins, sambata, la Lens, cu scorul de 1-0 1-0),.

EURO 2016: Elvetia a invins Albania cu scorul de 1-0

Reprezentativa de fotbal a Elvetiei a invins echipa Albaniei cu scorul de 1-0, sambata, pe stadionul Bollaert-Delelis din Lens, in Grupa A de la EURO 2016. Elvetia a marcat prin Fabian Schaer.

EURO 2016. Franta - Romania: Putem spera la un rezultat bun. Tricolorii au pierdut un singur meci la debut

Meciul Romania - Franta deschide Campionatul European de Fotbal si consemneaza o premiera pentru tricolori, care vor juca prima data in meciul inaugural.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

EURO 2016, prezentarea Grupei E: Belgia, Italia, Irlanda, Suedia

Probabil cea mai talentata generatie din istoria fotbalului belgian vine la Euro 2016 hotarata sa faca un turneu final perfect. De altfel, Belgia este clasata pe locul 2 in ierarhia FIFA.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi meciul Franta Romania de la Euro 2016

Franta Romania, primul meciul de la Euro 2016, va avea loc vineri,iar turneul final este o ocazie pentru eMAG de a porni o noua campanie de reduceri. Euro 2016 va fi un turneu extrem de interesant, datorita noului format implementat. Avand in vedere ca ocompetitie fotbalistica atat de intensatrebuie traita la maximum, cei de [].

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016. Vulturii periculosi si in zece oameni

Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romaniasi Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregatirilor pentru turneul final

La Paris, joi s-a simtit pentru prima data atmosfera si tensiunea apropierii debutului Euro 2016. Prima parte a zilei a fost dedicata unei actiuni care s-a derulat chiar la Ambasada Romaniei la Paris unde a fost inaugurata Casa Romaniei in premiera. Pe durata sederii nationalei romane la competitie foste glorii ale fotbalului romanesc, artisti, oameni politici iubitori ai fotbalului vor avea posibilitatea sa mearga la Ambasada Romaniei din Paris unde vor putea vizita un muzeu cu poze inedite realizate de-a lungul istoriei fotbalului romanesc la nivel de nationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )