Libnet.ro
UNICEF

14:00

EURO 2016: Tara Galilor a invins nationala de fotbal a Slovaciei cu scorul de 2-1

B1 B1,
EURO 2016: Tara Galilor a invins nationala de fotbal a Slovaciei cu scorul de 2-1

Tara Galilor a inceput cu dreptul Campionatul European de fotbal, reusind sa invinga nationala de fotbal a Slovaciei cu scorul de 2-1. Meciul a avut loc sambata, pe Stade de Bordeaux din. continuă pe B1

EURO 2016. Tara Galilor castiga in fata selectionatei Slovaciei

Nationala de fotbal a Tarii Galilor a invins-o pe cea a Slovaciei cu scorul de 2-1 1-0) in meciul care a avut loc sambata, pe Stade de Bordeaux din Bordeaux, in Grupa B de la EURO.

EURO 2016: Elvetia a invins Albania cu scorul de 1-0

Reprezentativa de fotbal a Elvetiei a invins echipa Albaniei cu scorul de 1-0, sambata, pe stadionul Bollaert-Delelis din Lens, in Grupa A de la EURO 2016. Elvetia a marcat prin Fabian Schaer.

Tara Galilor debuteaza cu o victorie la prima sa participare la Campionatul European.Gareth Bale a dat gol, dar a provocat si o fractura de piramida nazala

Reprezentativa Tarii Galilor a invins, sambata, la Bordeaux, cu scorul de 2-1 1-0), selectionata Slovaciei, in primul meci din Grupa B de la Campionatul European.

Tara Galilor a debutat cu o victorie la prima sa participare la Campionatul European.Gareth Bale a dat gol, dar a provocat si o fractura de piramida nazala

Reprezentativa Tarii Galilor a invins, sambata, la Bordeaux, cu scorul de 2-1 1-0), selectionata Slovaciei, in primul meci din Grupa B de la Campionatul European.

Euro 2016: Romania nu a mai invins Franta de 44 de ani. Rupem blestemul?

Nationala de fotbal a Romaniei nu a mai invins Franta, prima sa adversara de la Euro 2016, de 44 de ani, iar bilantul meciurilor cu Les Bleus le este complet defavorabil jucatorilor nostri.

IRES: 50% dintre romani cred ca echipa nationala de fotbal va ajunge in optimi la EURO 2016

Aproape jumatate dintre romanii care se declara interesati de turneul final Euro 2016 cred ca echipa nationala de fotbal a Romaniei va ajunge in optimi, potrivit unui studiu IRES, citat de Mediafax. Nicusor Stanciu este jucatorul preferat din lotul echipei nationale.

EURO 2016. Simona Halep, mesaj pentru echipa Romaniei dupa prestatia din meciul cu Franta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a felicitat nationala de fotbal a Romaniei pentru prestatia din meciul cu Franta, scor 1-2, din deschiderea Campionatului European.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

Pro TV, record de audienta pentru meciul dintre Romania si Franta: cati romani s-au uitat la prima partida de la Euro 2016

Pro TV a inregistrat un record de audienta prin difuzarea meciului de fotbal dintre Romania si Franta, de la Euro 2016, milioane de romani fiind cu ochii pe postul din Bulevardul Pache Protopopescu.

Tara Galilor obtine prima victorie din istorie la un Campionat European

Intr-un duel al debutantelor la un turneu final de Campionat European, Tara Galilor a invins Slovacia, cu 2-1, prin golurile marcate de Bale si Robson-Kanu. Pentru slovaci egalase Duda la prima atingere de Balon. In Grupa B se mai joaca Anglia-Rusia, primul meci de risc maxim de la EURO 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )