Libnet.ro
UNICEF

01:05

Euro NCAP a testat cinci masini noi anul acesta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Euro NCAP a testat cinci masini noi anul acesta

Euro NCAP a realizat teste pe cinci modele noi de masini, dintre care unul singur a obtinut trei stele. Masinile au fost testate in echiparea standard. Impactul frontal la testele de siguranta are loc la 64 km/h, iar cel lateral la 50 km/h. Imagini. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Noul Volkswagen Tiguan, SEAT Ateca si Alfa Romeo Giulia la Euro NCAP

SUV-urile Volkswagen Tiguan si SEAT Ateca, precum si berlina premium Alfa Romeo Giulia, au obtinut cinci stele din cinci posibile la testele de siguranta auto realizate de organismul independent Euro NCAP. Iata cum s-a descurcat fiecare masina.

VIDEO+FOTO. Primii pui gemeni de ursi panda nascuti anul acesta in China

O femela de urs panda a nascut doi pui la un centru de ingrijire din China, fiind primii gemeni ai acestei specii amenintate care vad lumina zilei anul acesta, relateaza miercuri AFP, preluata de Agerpres.

iPhone 7 vine in 2017: anul acesta vom vedea schimbari minore

Cei de la Apple ne-au obisnuit sa vedem doua versiuni de iPhone similare estetic, dupa care, o a treia cu schimbari radicale. Se pare totusi ca 2016 nu va fi anul iPhone 7. Respectand nomenclatorul Apple, dupa un iPhone 6 si un iPhone 6S urmeaza un iPhone 7 si, eventual, un iPhone 7 Plus. Din [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )