Libnet.ro
UNICEF

12:45

Europa League: Astra Giurgiu a obtinut doar o remiza cu Omonia Nicosia, scor 1-1

Antena3 Antena3,
Europa League: Astra Giurgiu a obtinut doar o remiza cu Omonia Nicosia, scor 1-1

Astra Giurgiu a obtinut doar un rezultat de egalitate impotriva cipriotilor de la Omonia Nicosia, scor 1-1, intr-un meci disputat pe Arena Nationala din Bucuresti in turul doi preliminar al Europa League. Golul. continuă pe Antena3

Azi LIVE Europa League, Astra Giurgiu - Omonia Nicosia (21:30)

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT, joi seara de la ora 21:30, meciul Astra Giurgiu-Omonia Nicosia din turul 2 preliminar al Europa League.

Astra Giurgiu da piept cu un adversar pe masura, Omonia Nicosia

Astra Giurgiu se intalneste joi in prima mansa a turului 2 al Ligii Europa cu Omonia Nicosia, o echipa ce anunta o disputa de la egal la egal. Meciul este in direct de la osa 21:30, se va juca pe Stadionul National si este live text pe onlinesport. ro. Echipa romana are un mic avantaj fata de Omonia.

Un fost rapidist a incurcat-o pe Astra in meciul cu Omonia

Astra Giurgiu a condus cu 1-0 pe Omonia Nicosia si a ratat o mare ocazie de 2-0 in partea secunda, insa in cele din urma partida s-a incheiat la egaliatate, scor 1-1, in prima mansa a turului 2 preliminar din Europa League.

Azi LIVE Conferinta Daniel Isaila inainte de Astra-Omonia (18:00)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro de la ora 18:00 conferinta de presa pe care o sustine Daniel Isaila, antrenorul echipei Astra Giurgiu, inaintea meciului cu Omonia Nicosia programat joi seara in turul 2 preliminar al Europa League.

Astazi se pun in vanzare biletele pentru meciul dintre Astra Giurgiu si Omonia Nicosia

Oficialii echipei de fotbal Astra Giurgiu au anuntat ca marti dupa-amiaza vor pune in vanzare biletele pentru meciul dintre FC Astra si Omonia Nicosia contand pentru turul trei preliminar al Ligii Europa. Partida va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti.

Europa League: Petrolul - Vikingur (20:00)/ Astra - Omonia Nicosia (21:30)

Petrolul va trata cu seriozitate meciul cu Vikingur dupa spusele antrenorului principal), echipa pregatita de Cosmin Contra urmand sa se dueleze cu formatia din Feroe de la ora 20:00 la Ploiesti). Tot joi, dar de la ora 21:30, Astra o va intalni pe Omonia Nicosia, pe Arena Nationala. Ambele partide vor fi in direct pe Digisport.

Azi LIVE Europa League, Petrolul - Vikingur (20:00)

Urmariti azi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul Petrolul - Vikingur din prima mansa a turului 2 preliminar al Europa League.

Levadia Tallinn - Pandurii Targu Jiu 0-0, in prima mansa a turului II preliminar din Europa League

Pandurii Tg. Jiu a remizat, scor 0-0, in deplasare cu FC Levadia Tallinn in prima mansa a turului II preliminar din Europa League. Vicecampioana Romaniei a dominat destul de autoritar meciul de la Tallinn, fapt.

LIVETEXT Petrolul-Vikingur / Ploiestenii debuteaza in Europa League impotriva unei echipe de pescari si barmani

Partida Petrolul-Vikingur, care conteaza pentru prima mansa a turului al doilea preliminar al Europa League, incepe la ora 20. 00 pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida din format livetext.

Reactia adversarei lui Petrolul din Europa League: I-am cautat pe YouTube. Nu stiam cine sunt!

Petrolul - Vikingur / Petrolul Ploiesti intalneste joi Vikingur intr-un meci contand in turul doi preliminar Europa League. Partida tur se va disputa pe stadionul Ilie Oana, incepand cu ora 20.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )