Libnet.ro
UNICEF

18:15

Europa League: FCSB - Rudar 4-0 / Calificare lejera pentru ros-albastri - Duel cu Hajduk Split n turul trei preliminar

Hotnews Hotnews,
 Europa League: FCSB - Rudar 4-0 / Calificare lejera pentru ros-albastri - Duel cu Hajduk Split n turul trei preliminar

Dupa 2-0 in mansa tur, FCSB nu a avut nicio emotie la returul cu Rudar Velenje. Elevii lui Nicolae Dica s-au distrat cu formatia din Slovenia si au facut spectacol pe Arena Nationala, impunandu-se categoric, scor 4-0. in turul trei preliminar din Europa League, vicecampioana Romaniei o va infrunta pe Hajduk Split Croatia). continuă pe Hotnews

VITESSE - VIITORUL CONSTANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE in Europa League la TVR 1. Sanse mici pentru trupa lui Hagi

VITESSE - VIITORUL CONSTANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE in Europa League la TVR 1 Echipele de start pentru meciul dintre Vitesse Arnhem si FC Viitorul Constanta, care are loc joi, de la ora 21,00 TVR 1, TVR HD), pe.

LIVE FCSB - Rudar Velenje (21:30)

Urmariti live text in aceasta pagina returul confruntarii dintre FCSB si Rudar Velenje din turul 2 preliminar al Europa League. FCSB a castigat in tur, cu 2-0.

LIVE FCSB - Rudar Velenje 1-0

Urmariti live text in aceasta pagina returul confruntarii dintre FCSB si Rudar Velenje din turul 2 preliminar al Europa League. FCSB a castigat in tur, cu 2-0.

Asa am trait FCSB - Rudar Velenje 4-0

Am transmis live text in aceasta pagina returul confruntarii dintre FCSB si Rudar Velenje din turul 2 preliminar al Europa League. FCSB a castigat in tur, cu 2-0.

FCSB (STEAUA) - RUDAR VELENJE LIVE VIDEO STREAM ONLINE in EUROPA LEAGUE PRO TV. Meci usor pentru trupa lui Dica

FCSB STEAUA) - RUDAR VELENJE LIVE VIDEO STREAM ONLINE in EUROPA LEAGUE PRO TV Antrenorul echipei de fotbal NK Rudar Velenje, Marijan Pusnik, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii.

Europa League: Vitesse vs Viitorul (21:00); FCSB vs Rudar (21:30) / Meciurile decisive pentru calificarea n turul trei preliminar - Misiune dificila pentru trupa lui Hagi

Joi vor avea loc meciurile retur din turul al doilea preliminar al Europa League, doua reprezentante ale Romaniei urmand sa lupte pentru calificarea in runda urmatoare a competitiei. Dupa 2-2 in meciul tur, Viitorul spera sa produca surpriza in Olanda, unde va da piept cu Vitesse, de la ora 21:00. Aflata deja cu un pas in turul trei preliminar a fost 2-0 in tur), FCSB o va infrunta pe Rudar Velenje Slovenia), de la ora 21:30, pe Arena Nationala.

Pariati pe FCSB - Rudar

FCSB porneste ca mare favorita in returul cu Rudar din Europa League, dar slovenii anunta ca n-au venit in plimbare la Bucuresti. Vedeti aici cotele oferite de Fortuna pentru meciul de joi seara.

Europa League: Vitesse - Viitorul 3-1 / Echipa lui Hagi spune adio competitiei

Aventura europeana a Viitorului din acest sezon a luat sfarsit in turul doi preliminar al Europa League, trupa lui Gica Hagi fiind invinsa de Vitesse in mansa retur. Dupa ce a smuls un rezultat de egalitate la Ovidiu scor 2-2), formatia olandeza s-a impus cu 3-1 pe teren propriu si a obtinut fara emotii calificarea in turul trei preliminar al competitiei.

Avancronica meciului FCSB Rudar Velenje. Va fi o plimbare prin parc?

Cel putin la prima vedere returul dintre FCSB si Rudar Velenje ar trebui sa fie o simpla formalitate pentru vicecampioana Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )