Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa League: FC Viitorul a pierdut si mansa secunda cu FC Salzburg, scor 0-4/ Bivolaru: Hagi nu va parasi Viitorul

Hotnews Hotnews,
 Europa League: FC Viitorul a pierdut si mansa secunda cu FC Salzburg, scor 0-4/ Bivolaru: Hagi nu va parasi Viitorul

Formatia FC Viitorul a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 4-0 2-0), de echipa austriaca FC Salzburg, in mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa. Austriecii, care s-au impus si in meciul tur, saptamana trecuta, la Ovidiu, scor 3-1, s-au calificat in grupele competitiei. continuă pe Hotnews

FC Viitorul a pierdut si mansa secunda cu FC Salzburg, scor 0-4, in play-off-ul Ligii Europa

Formatia FC Viitorul a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 4-0 2-0), de echipa austriaca FC Salzburg, in mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa. Austriecii, care s-au impus si in meciul tur, saptamana trecuta, la Ovidiu, scor 3-1, s-au calificat in grupele competitiei.

FC Viitorul a pierdut si mansa secunda cu FC Salzburg, in play-off-ul Ligii Europa

FC Viitorul a fost invinsa de echipa austriaca FC Salzburg cu scorul de 4-0 2-0), in mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa. Austriecii s-au impus si in meciul tur, scor 3-1, si s-au.

Viitorul Constanta, eliminata din drumul spre grupele Europa League

FC Viitorul Constanta, campioana Romaniei, a fost surclasata de Red Bull Salzburg cu scorul de 4-0 2-0), joi seara, pe Red Bull Arena, in mansa a doua a play-off-ului Europa League la fotbal. in.

Cotele meciurilor din playoff-ul Europa League

Miza uriasa joi seara pentru ultimele 22 de locuri in grupele Europa League. Accesati aceasta pagina pentru a vedea cele mai bune cote la meciurile programate in mansa retur a fazei playoff.

Steaua continua in Europa League

Desi eliminata din Champions League, unde a pierdut categoric returul cu Sporting Lisabona 1-5) din faza playoff, Steaua isi continua parcursul european in Europa League.

Eliminare rusinoasa pentru Razvan Lucescu din Europa League

Instalat in aceasta vara pe banca formatiei elene PAOK Salonic, Razvan Lucescu a avut parte, joi seara, de ratarea calificarii in grupele Europa League.

Becali isi contrazice antrenorul si jucatorii: Nu ma intereseaza Europa League

Afectat de ratarea calificarii in grupele Champions League, Gigi Becali a spus ca nu-l intereseaza parcursul echipei in Europa League. Antrenorul Nicolae Dica si jucatorii sunt insa de alta parere.

Becali: Campionatul e prioritar, dar nu bagam rezervele in Europa League

Noaptea a fost un sfetnic bun pentru Gigi Becali, care a revenit la sentimente mai bune in ceea ce priveste abordarea de catre Steaua a grupelor Europa League.

VIITORUL - SALZBURG LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM - VIDEO

Viitoruljoaca in Austria mansa retur a dublei cuRB Salzburg, inplay-off-ulEuropa League, de la ora 20:00. Meciul nu va.

Asa am trait Salzburg - Viitorul 4-0 (3-1 in tur)

Revedeti in aceasta pagina cele mai importante momente ale meciului Salzburg - Viitorul, partida din mansa retur a playoff-ului Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )