Libnet.ro
UNICEF

22:00

Europarlamentare 2019 Dambovita. Dosar penal pentru furtul unor stampile de vot

Adevărul Adevărul,
Europarlamentare 2019 Dambovita. Dosar penal pentru furtul unor stampile de vot

In judetul Dambovita s-au intocmit doua dosare penale pentru furt, la scrutinul pentru Europarlamentare 2019, dupa ce alegatorii au plecat din sectiile de votare cu stampilele cu mentiunea VOTAT. Stampilele au fost recuperate, potrivit Politiei. continuă pe Adevărul

Europarlamentare 2019 Dambovita. O persoana a sesizat faptul ca mai multi membri ai unui partid politic transporta alegatori catre sectiile de votare

Pana la acest moment, angajatii MAI au primit in mod direct si au efectuat verificari cu privire la 48 de sesizari referitoare la comiterea unor infractiuni sau contraventii care au legatura cu procesul de votare la Alegerile Europarlamentare 2019. Pana acum 23 dintre sesizari nu au fost confirmate.

Barbat din Braila, omorat de FULGER! A fost deschis dosar penal pentru UCIDERE din culpa

Un barbat de 42 de ani din orasul brailean insuratei a fost lovit mortal de fulger, vineri seara, in timpul ploii abundente, potrivit Agerpres.

Perchezitii la mai multi suspecti de pescuit ilegal. Un satean s-a ales cu dosar penal pentru detinerea unei unelte de pescuit de tip monofilament

Politistii au vizat mai multe persoane banuite ca detin unelte de pescuit interzise pentru detinere si folosire dintr-o localitate braileana.

EUROPARLAMENTARE 2019 si REFERENDUM 2019. A inceputul votul in diaspora

EUROPARLAMENTARE 2019 Votul in strainatate pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul national a inceput odata cu deschiderea sectiei de votare din Noua Zeelanda duminica la ora locala.

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2019. CURS si Avangarde, acreditate pentru exit-poll la alegerile europarlamentare

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2019 Biroul Electoral Central a decis acreditarea Centrului de Sociologie Urbana si Regionala CURS) si Grupului de studii socio-comportamentale - Avangarde pentru efectuarea.

EUROPARLAMENTARE 2019. Premierul Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani; nu am votat la referendum, intrucat Iohannis l-a politizat

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, ca a votat pentru Romania si pentru romani, pentru o echipa care sa reprezinte tara noastra.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie europeana

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie europeana, pentru justitie independenta. Am.

EUROPARLAMENTARE 2019. Gabriela Firea: Am votat pentru a fi reprezentati in Europa de oameni cu dragoste sincera de tara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat, duminica, pentru ca romanii sa fie reprezentati in Europa de oameni cu dragoste sincera de tara. Am votat! Asa cum am.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Kelemen Hunor: Am votat pentru o Uniune Europeana puternica, in care vocea comunitatii maghiare se va auzi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Uniune Europeana puternica, in care se va auzi vocea comunitatii maghiare si a.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Raluca Turcan: Am votat pentru viitorul copiilor nostri

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat duminica la iesirea de la urne ca a votat cu mare emotie, pentru viitorul copiilor nostri. Am votat cu mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )