Libnet.ro
UNICEF

11:15

EUROSTAT: Aeroportul Henri Coanda, unul dintre cele mai aglomerate din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Aeroportul Henri Coanda, unul dintre cele mai aglomerate din UE

Un numar de 13,819 milioane de pasageri au tranzitat, in 2018, aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, in crestere cu 7,9% comparativ cu 2017, ceea ce il plaseaza pe locul 34 in clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din UE, in crestere fata de locul 37 in 2017, arata datele publicate vineri de Eurostat, conform Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

ALERTA: Acesta este unul dintre cele mai TOXICE produse de post de pe piata!

Vesti ingrijoratoare in plin post al Craciunului. Mai mult de jumatate din produsele tip pate vegetalpasta vegetala au 7 aditivi sau chiar mai multi, potrivit unui studiu realizat de Infocons, se arata.

Aeroportul Henri Coanda se sufoca. Aproape 14 milioane de pasageri i-au trecut portile in 2018

Un numar de 13,819 milioane de pasageri au tranzitat, in 2018, aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, in crestere cu 7,9% comparativ cu 2017, ceea ce il plaseaza pe locul 34 in clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din UE, in crestere fata de locul 37 in 2017, arata datele publicate vineri de Eurostat citat de Agerpres.

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom.

Victor Costache, unul dintre cei mai bogati ministri ai Guvernului Orban: Ce avere are chirurgul care a operat peste 10 ani in spitale din strainatate

Victor Costache, actualul ministru al Sanatatii, de profesie medic chirurg, este unul dintre cei mai bogati membri ai cabinetului Ludovic Orban. Victor Costache, care a lucrat peste 10 ani in spitale din strainatate, iar apoi s-a intors in tara ca sef al Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica si ulterior director medical al clinicii private Polisano din Sibiu, are, impreuna cu sotia sa, 3 case, un apartament, doua autoturisme si o motocicleta, 4 terenuri in intravilan si doua terenuri agricole, dar si bani in conturi.

Un nou jurat, la PRO TV. Cine e femeia de care toti vor sti de frica, intr-una dintre cele mai asteptate emisiuni ale postului

A fost anuntat cel mai nou jurat, de la PRO TV, pentru o emisiune foarte asteptata de catre public. Show-ul va debuta in curand pe postul de televiziune, iar celei alese sa faca parte din echipa juriului in mod clar ii vor sti toti de frica! Este vorba despre o femeie de afaceri de succes .

Romania are una dintre cele mai imbatranite flote aeriene din UE. Ce tipuri de avioane au si peste 20 de ani vechime

Flota aeriana comerciala a Romaniei este una dintre cele mai imbatranite din Uniunea Europeana, rezulta dintr-un raport dat publicitatii recent de Eurostat, organismul Comisiei Europene care se ocupa cu statistica, cu ocazia zilei internationale a aviatiei civile ONU).

A murit Stoyanka Mutafova, una dintre cele mai longevive actrite de teatru din lume

Actrita bulgara Stoyanka Mutafova, una dintre cele mai longevive actrite de teatru, prezenta cu regularitate pe scena in ultimele luni, a murit la varsta de 97 de ani, informeaza Reuters.

Donald Tusk, despre Brexit: Una dintre cele mai spectaculoase greseli din istoria UE. Ce ii reproseaza lui Macron

In primul sau interviu de la incheierea mandatului sau de presedinte al Consiliului European, polonezul Donald Tusk a spus ca Brexitul este dintre cele mai colosale greseli din istoria UE.

FOTO VIDEO Unul dintre cele mai frumoase patinoare din tara se afla in centrul istoric al Timisoarei

Pentru noul sezon de iarna, patinoarul din Piata Libertatii a fost marit de la 600 la 1. 000 de metri patrati. Acesta va fi deschis pana in 1 martie 2019.

Flota aeriana a Romaniei - una dintre cele mai mici din UE

Companiile de transport aerian din Uniunea Europeana aveau in anul 2017 o flota compusa din 6. 711 avioane utilizate pentru transportul de pasageri sau marfa, aproape o cincime din aceasta flota 1. 312 avioane sau 20%) era operata de companii cu sediul in Marea Britanie, in timp ce flota aeriana din tara noastra era compusa din 62 de avioane, adica 0,9% din flota UE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )