Libnet.ro
UNICEF

10:45

Eurostat: Romania, printre tarile UE cu cele mai putine joburi ocupate de persoanele cu varsta intre 55 si 64 de ani

Antena3 Antena3,
Eurostat: Romania, printre tarile UE cu cele mai putine joburi ocupate de persoanele cu varsta intre 55 si 64 de ani

Romania se claseaza pe locul 5 in topul tarilor din Uniunea Europeana, unde gradul de ocupare a fortei de munca pentru persoanele cu varste cuprinse intre 55 si 64 de ani a fost cel mai scazut in 2017,. continuă pe Antena3

Eurostat: Romania, printre tarile UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Romania se numara printre tarile europene cel mai putin dependente de importurile de energie, potrivit datelor Eurostat, citate de wall-street. ro. Astfel, tara noastra a importat, in 2016, doar 22% din.

Romania, printre tarile europene cel mai putin dependente de importurile de energie

Potrivit datelor Eurostat, in 2016, tara noastra a importat 22 la suta din energia consumata.

Sistemul ferorviar romanesc, printre cele mai neperformante

Tara noastra si Bulgaria aveau anul trecut cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, conform indicelui 2017 European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG), informeaza Xinhua.

Presedintele Argentinei si regizorul Del Toro, printre cele mai influente 100 de personalitati (Time)

Presedintele Argentinei, Mauricio Macri, regizorul mexican laureat cu Oscar Guillermo del Toro si bucatarul sef spaniol Jose Andres se afla pe lista celor o suta de personalitati cele mai influente din lume, publicata joi de revista americana Time, relateazaAgerpres, care citeaza EFE.

Romania si Bulgaria au cele mai slabe sisteme feroviare din Europa

Bulgaria si Romania aveau anul trecut cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, conform indicelui 2017 European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG), transmit.

EY: Cele mai longevive afaceri de familie din Romania sunt acum in fata primului test major: transferul conducerii catre generatia urmatoare

Cele mai longevive afaceri de familie din Romania abia trec de un sfert de secol de existenta, multe dintre acestea fiind acum in fata primului test major, transferul conducerii catre generatia urmatoare, spune Gabriel Sincu, coordonator al diviziei de consultanta pentru afaceri de familie din EY Romania.

MESAJE SF GHEORGHE. Cele mai inspirate urari si felicitari de SF. Gheorghe pe care le puteti trimite

Duminica, 23 aprilie, se sarbatoreste Sfantul Gheorghe, care in acest an pica la doar cateva zile dupa Paste. Mai jos gasiti cele mai inspirate mesaje, SMS-uri, urari.

Cele mai bune bancuri cu prosti. Doriti pizza taiata in patru sau in opt?, in patru! Nu pot manca opt, e prea mult!

Oamenii au avut intotdeauna nevoie de umor, iar unele dintre cele mai bune bancuri sunt cele in care e luata la misto lipsa inteligentei.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai inspirate mesaje, urari si sms-uri de Sfantul Gheorghe

Mii de crestini ortodocsi din lumea intreaga praznuiesc, pe 23 aprilie, una dintre cele mai importate sarbatori, de aceea incep sa caute din timp mesaje de Sfantul Gheorghe pe care le trimita celor dragi. Cu.

Cele mai sanatoase branzeturi pentru tine

Branza este un produs lactat bogat in substante nutritive, in special proteine, calciu, vitaminele A si C, ceea ce inseamna ca este foarte buna pentru oase si dinti. Pe piata sunt prezente foarte multe feluri de branza, dar ele trebuie sa fie de calitate pentru ca sanatatea sa nu fie afectata. Iata care sunt cele mai bune branzeturi pentru consumul zilnic:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )