Libnet.ro
UNICEF

06:15

Evaluarea Nationala 2015 Bihor. Basmul a descretit fruntile elevilor. Subiectele au avut dificultate medie

Adevărul Adevărul,
Evaluarea Nationala 2015 Bihor. Basmul a descretit fruntile elevilor. Subiectele au avut dificultate medie

Zi plina de emotii pentru elevii claselor a opta. in aceasta saptamana dau primul examen important din viata, Evaluarea Nationala, iar prima proba peste care au avut de trecut a fost cea la Limba si Literatura Romana. continuă pe Adevărul

Evaluarea Nationala 2015 Bihor. Subiecte Limba Romana

Elevii claselor a VIII-a incep examenele Evaluarii Nationale. Prima proba este cea la Limba si Literatura Romana, urmata de cea la Limba Materna, si cea la Matematica. Reprezentantii Ministerului Educatiei avertizeaza ca anul acesta candidatii vor fi supravegheati atat video, cat si audio.

Evaluarea Nationala 2015 Sibiu: Ma asteptam sa-mi dea genul dramatic si cand colo mi-a picat basmul

Elevii de clasa a VIII-a din judetul Sibiu au sustinut luni prima proba de la Evaluarea Nationala 2015, cea scrisa la limba si literatura romana.

Evaluarea Nationala 2015 Teleorman. Subiecte Limba Romana

Evaluarea Nationala 2015 incepe luni, cu proba la limba romana, si se va incheia miercuri cu proba la matematica. La examenul din Teleorman sunt asteptati 2856 de absolventi.

Evaluarea Nationala 2015 Calarasi. Subiecte Limba Romana

Absolventii claselor a VIII-a intra luni, 22 iunie, in febra Evaluarii Nationale, cu proba la Limba romana. La Evaluarea Nationala 2015 Calarasi s-au inscris 2. 400 de elevi.

VIDEO Evaluarea Nationala 2015 OLT. Elevii au iesit optimisti de la proba la romana: Ne asteptam sa fie mai greu

Elevii care au sustinut, luni - 22 iunie, prima proba de la Evaluare Nationala 2015, s-au aratat optimisti la iesirea din salile de examen. in judetul Olt s-au inscris pentru a sustine examenul anterior mentionat un numar de 4. 262 absolventi ai clasei a VIII-a.

Evaluarea nationala 2015 Sibiu. Subiecte limba romana

Examenul de evaluare nationala 2015 incepe luni, 22 iunie, iar elevii vor afla la ora 9 dimineata ce subiecte au de rezolvat la limba romana.

Evaluarea Nationala 2015 Absolventii claselor a VIII-a incep luni examenele, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Modele de subiecte

Evaluarea Nationala incepe luni, 22 iunie, cu examenul la Limba si literatura romana. Absolventii claselor a VIII-a trebuie sa fie in sala de examen pana cel tarziu la ora 8:30, proba scrisa incepe la ora 9:00 si dureaza 2 ore. In acest timp, elevii vor avea de rezolvat subiecte structurate pe 2 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Elevii vor fi asezati cate unul in banca si vor fi supravegheati de doi asistenti. Pentru rezolvarea subiectelor la Romana, elevii au voie sa foloseasca numai cerneala sau pasta de culoare albastra. Vezi in articol cum se va desfasura examenul si lista lucrurilor interzise pentru elevi si profesori.

Evaluarea Nationala 2015 Mehedinti. Elev, dupa proba la romana: A fost foarte usor, ne-a dat basmul

Cu putin inainte de ora 11,00 au inceput sa iasa primii elevii care au sustinut prima proba din examenul de evaluare nationala la Scoala Gimnaziala Alice Voinescu, o scoala de top din municipiul Drobeta Turnu Severin. Asteptarile sunt mari si din partea profesorilor, dar si a elevilor si parintilor acestora.

Subiecte Evaluarea Nationala 2015 Subiectele de la examenul de Limba si literatura romana: elevilor le-a picat basmul

Subiectele de la examenul la Limba si literatura romana au fost structurate pe doua mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. La primul subiect, absolventii claselor a VIII-a au avut de redactat o compunere, in care sa motiveze apartenenta la specie a basmului popular Lupul cel nazdravan si Fat-Frumos, din care elevilor le-a fost prezentat un fragment. Amintim ca absolventii gimnaziului sustin astazi primul examen din cadrul Evaluarii Nationale, care a inceput la ora 9:00 si dureaza 2 ore. Vezi in articol subiectele pe care le-au avut astazi la examen absolventii claselor a VIII-a.

Evaluarea Nationala 2015 Subiectele si baremele integrale de la examenul de Limba si literatura romana

Subiectele si baremul de corectare a lucrarilor la examenul de Limba si literatura romana au fost publicate de Ministerul Educatiei. La primul examen din cadrul Evaluarii Nationale 2015 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 9. Absolventii claselor a VIII-a au avut de raspuns, la primul subiect, mai multor cerinte pe baza unui fragment din basmul popular Lupul cel nazdravan si Fat-Frumos, text cules de Petre Ispirescu. Descarca din articol subiectele si baremul de notare de la examenul de astazi de Limba si literatura romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )