Libnet.ro
UNICEF

17:00

Evaluarea Nationala 2015 Absolventii claselor a VIII-a incep luni examenele, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Modele de subiecte

Hotnews Hotnews,
 Evaluarea Nationala 2015 Absolventii claselor a VIII-a incep luni examenele, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Modele de subiecte

Evaluarea Nationala incepe luni, 22 iunie, cu examenul la Limba si literatura romana. Absolventii claselor a VIII-a trebuie sa fie in sala de examen pana cel tarziu la ora 8:30, proba scrisa incepe la ora 9:00 si dureaza 2 ore. In acest timp, elevii vor avea de rezolvat subiecte structurate pe 2 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Elevii vor fi asezati cate unul in banca si vor fi supravegheati de doi asistenti. Pentru rezolvarea subiectelor la Romana, elevii au voie sa foloseasca numai cerneala sau pasta de culoare albastra. Vezi in articol cum se va desfasura examenul si lista lucrurilor interzise pentru elevi si profesori. continuă pe Hotnews

EVALUARE NATIONALA 2015. Elevii claselor a VIII-a se pregatesc de examene

Elevii claselor a VIII-a sustin, incepand de luni, examenele la Limba Romana, Matematica si limba materna, in cadrul Evaluarii Nationale.

Evaluarea Nationala 2015. Copiatul la examen,si mai riscant dupa introducerea unei reguli noi

Miercuri este ultima zi in care elevii din clasele a VIII-a se pot inscrie pentru sustinerea examenului la Evaluarea Nationala 2015, care incepe luni cu proba la Limba si Literatura Romana. Elevii trebuie sa stie inainte de a intra in sala de examen ca incepand din acest an au fost introduse cateva noutati.

Evaluare Nationala 2015. De luni incep examenele. Totul despre Capacitate

Absolventii claselor a VIII-a intra luni in febra Evaluarii Nationale cu proba la Limba Romana. Reprezentantii Ministerului Educatiei avertizeaza ca anul acesta candidatii vor fi supravegheati atat video, cat si audio.

MATEMATICA. EVALUARE NATIONALA 2015. Modele de subiecte

Ministerul Educatiei a publicat un model de subiect pentru proba de Matematica la Evaluarea Nationala la Limba romana, care va avea loc in 24 iunie.

LIMBA SI LITERATURA MATERNA. EVALUARE NATIONALA 2015. Modele de subiecte

Ministerul Educatiei a publicat un model de subiect pentru proba de Limba si literatura materna la Evaluarea Nationala, care va avea loc in 23 iunie.

Evaluare Nationala 2015. Cluj: Peste 4.300 de elevi dau examen

Saptamana viitoare, 4. 391 de elevi din judetul Cluj sustin examenul de sfarsit de gimnaziu, Evaluarea Nationala. Dintre acestia, 554 de elevi vor da si proba la limba materna maghiara si 65 la germana.

EVALUARE NATIONALA 2015 OLT. Peste 4.200 de absolventi ai clasei a VIII-a din judet, asteptati la examen. Ce reguli obligatorii trebuie respectate de elevi

Elevii de gimnaziu mai au cateva zile pana la primul examen al vietii, Evaluarea Nationala. Pentru ei, cursurile au incetat vinerea trecuta pentru a le permite sa se inscrie la nul din liceele dorite. La nivelul judetului Olt sunt asteptati sa sustina examenul pentru admiterea la liceu un numar de 4. 262 absolventi ai clasei a VIII-a.

Topul liceelor 2015. Criterii utile pentru elevi

Topul liceelor 2015. inscrierile la Evaluarea Nationala 2015, ce are loc in perioada 22 24 iunie, au inceput luni. Cele mai multe dintre liceele de top in 2015 si-au modificat ofertele pentrua atrage cei mai buni elevi. Specialistii in Educatie spun insa ca nu mediile de intrare sunt cele dupa care ar trebui evaluat un colegiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )