Libnet.ro
UNICEF

01:05

Evaluarea Nationala: Trei elevi nu au putut sustine examenul la matematica deoarece au avut temperatura peste 37,3

Hotnews Hotnews,
 Evaluarea Nationala: Trei elevi nu au putut sustine examenul la matematica deoarece au avut temperatura peste 37,3

Trei elevi nu au putut sustine miercuri examenul la matematica deoarece au avut temperatura peste 37,3, a anuntat Ministerul Educatiei. Acestia sunt din judetele Vaslui, Salaj si Timis. Luni, cand s-a desfasurat proba la romana, 1 elev nu a putut participa la examen din aceasta cauza. Peste 170. 000 de elevi sustin in aceasta saptamana Evaluarea Nationala. continuă pe Hotnews

Evaluare Nationala: Trei elevi nu au fost lasati sa sustina proba la Matematica

Trei elevi din tara nu au putut da proba la Matermatica, din cadrul Evaluarii Nationale, fiindca aveau temperatura de peste 37,3 si nu au fost primiti.

Un elev din Alba, surprins cu un telefon, eliminat de la Evaluarea Nationala. Trei absolventi sunt in izolare la domiciliu

Peste 2. 800 de elevi de clasa a VIII-a au participat luni la prima proba in cadrul examenului de Evaluare Nationala desfasurat in judetul Alba.

Evaluare Nationala 2020: Prezenta de 93,1% la examenul la Matematica 167 de candidati sunt in izolare, iar 20 sunt spitalizati sau in carantina

Evaluarea Nationala 2020 a continuat miercuri cu proba scrisa la Matematica, la care prezenta a fost de 93,1%, potrivit datelor transmise de Ministerul Educatiei. Astazi, conform centralizarii MEC, 167 de candidati se aflau in izolare si 20 de candidati erau spitalizati sau se aflau in carantina.

De la examen, la spital. Un elev din Salaj nu a putut sustine proba de Matematica

Elevii care nu au putut participa la probele Evaluarii Nationale din motive medicale vor putea da examen in etapa speciala din 29 iunie.

EVALUAREA NATIONALA 2020: Trei elevi au avut temperatura peste 37,3 grade Celsius, la intrarea in examenul de matematica

Trei elevi din cei peste 160. 000 prezenti la examenul de matematica din cadrul Evaluarii Nationale au avut temperatura peste 37,3 grade Celsius, la intrarea in centrul de examen.

Explicatiile autoritatilor in cazul elevei din Constanta care nu a putut sustine Evaluarea Nationala fiindca a avut enterocolita

Eleva din Constanta, care nu a putut sustine luni prima proba de la Evaluarea Nationala pentru ca avea temperatura mai mare de 37,3 grade, avea enterocolita, a anuntat Ministerul Educatiei. Asociatia Elevilor din Constanta acuza Ministerul Educatiei si Cercetarii ca a blocat inca o data dreptul la educatie, eleva nefiind lasata sa sustina examenul desi nu a fost diagnosticata cu COVID-19. Sorin Mihai, seful ISJ Constanta, a declarat pentru HotNews. ro ca la triaj eleva avea o temperatura de 37,6 si nu a putut prezenta documente care sa sustina diagnosticul.

Evaluarea Nationala 2020 continua. Examenul la Matematica incepe la ora 9:00

Evaluarea Nationala 2020 continua cu examenul la Matematica. Proba incepe la ora 9:00. Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2020 ar putea sa fie anonimizate, pentru prima oara in istoria examenului.

Evaluarea Nationala 2020 continua. Examenul la Matematica a inceput

Evaluarea Nationala 2020 continua cu examenul la Matematica. Proba a inceput la ora 9:00. Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2020 ar putea sa fie anonimizate, pentru prima oara in istoria examenului.

Evaluare Nationala 2020 - examenul la matematica. Inspectoratul Scolar Bucuresti: Niciun caz de elev cu temperatura peste 37,3 grade Celsius

Evaluarea Nationala 2020 a continuat cu examenul la matematica, miercuri, cand in Capitala nu a fost raportat niciun caz de elev care sa aiba temperatura peste 37,3 grade Celsius, a declarat pentru Agerpres inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marina Manea.

Evaluarea Nationala 2020: Peste 170 de mii de elevi inscrisi. Anuntul facut de Monica Anisie

La Evaluarea Nationala 2020 care va incepe luni sunt inscrisi peste 170. 000 de elevi, absolventi de clasa a opta. La prima etapa participa peste 75. 000 de profesori, examenul desfasurandu-se in 4. 253 de centre de examen, a anuntat duminica ministrul Educatiei Monica Anisie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2061 seconds )