Libnet.ro
UNICEF

21:15

Evaziune fiscala de trei milioane de lei la o firma din Pades

Adevărul Adevărul,
Evaziune fiscala de trei milioane de lei la o firma din Pades

Comisarii Garzii Financiare, impreuna cu reprezentantii Politiei Gorj, au reusit sa depisteze la o societate comerciala din comuna Pades o evaziune fiscala in valoare de trei milioane de lei noi. continuă pe Adevărul

Gorj: Ninel Potarca, arestat in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 4,4 milioane de lei

Fostul candidat la Presedintie Constantin Ninel Potarca, retinut, joi, intr-un nou caz de evaziune fiscala prin tranzactii cu fier vechi, dupa ce ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 4,4 milioane lei, a .

Trei administratori de firme din Alba retinuti de IPJ Mehedinti pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Trei administratori de societati comerciale din Alba au fost retinuti joi seara de politistii din judetul Mehedinti in cadrul anchetei derulate in patru judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. O alta persoana din Alba ridicata pentru audieri va fi cercetata in libertate.

Perchezitii in Botosani si Suceava la persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani si camatarie

Politistii specializati in investigarea fraudelor, din cadrul Inspectoratulsui Judetean de Politie Botosani au efectuat 15 perchezitii, in municipiile Botosani si Suceava. Actiunea are drept scop probarea activitatii infractionale a sapte persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani si camatarie.

Cetatean italian, cercetat de politistii buzoieni pentru evaziune fiscala

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor de la Inspectoratul de Politie Judetean Buzau au inceput urmarirea penala impotriva unui cetatean italian, in varsta de 52 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

Hidroelectrica a inregistrat un profit de 481 milioane lei pe primele 6 luni din 2013

Hidroelectrica a inregistrat un profit istoric de 481 milioane lei pe primele 6 luni ale anului 2013. Rezultatul financiar aferent primul semestru este cu 47 de milioane lei mai mare decat profitul bugetat pe intregul an 2013 si aproximativ de doua ori mai mare decat profitul inregistrat de companie in anul 2010 cand societatea a atins un maxim al productiei de 19,8 milioane MWh, se arata intr-un comunicat al companiei. Si cifra de afaceri pe primele 6 luni ale anului 2013 a fost cu 423 milioane lei mai mare decat cifra de afaceri inregistrata de companie pe primul semestru al anului 2012, respectiv de 1686 milioane lei fata de 1263 milioane lei.

Profit record la Hidroelectrica: 481 milioane lei in primul semestru

Hidroelectrica a raportat in primul semestru un profit de 481 milioane lei, de la pierderi de 202 milioane lei in perioada corespunzatoare a anului trecut, castigul fiind mai mare cu 47 milioane de lei fata de nivelul bugetat pentru intregul an, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

Hidroelectrica a incheiat primul semestru cu un profit de 481 milioane lei

Hidroelectrica a raportat in primul semestru un profit de 481 milioane lei, de la pierderi de 202 milioane lei in perioada corespunzatoare a anului trecut, castigul fiind mai mare cu 47 milioane de lei fata de nivelul bugetat pentru intregul an, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

Romcab vrea sa contracteze un credit de 20 milioane lei de la EximBank

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB) vrea sa contracteze un imprumut de 20 milioane lei de la EximBank, pentru finantarea unor contracte incheiate cu partenerii, acceptati in prealabil de banca.

Transelectrica imprumuta pana la 35 milioane lei de la ING

Transelectrica simbol TEL) a semnat un contract cu ING Bank prin care poate atrage pana la 35 de milioane de lei pentru finantarea activitatii curente, potrivit unui comunicat transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )