Libnet.ro
UNICEF

12:30

Perchezitii in Botosani si Suceava la persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani si camatarie

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in Botosani si Suceava la persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani si camatarie

Politistii specializati in investigarea fraudelor, din cadrul Inspectoratulsui Judetean de Politie Botosani au efectuat 15 perchezitii, in municipiile Botosani si Suceava. Actiunea are drept scop probarea activitatii infractionale a sapte persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani si camatarie. continuă pe Adevărul

Trei administratori de firme din Alba retinuti de IPJ Mehedinti pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Trei administratori de societati comerciale din Alba au fost retinuti joi seara de politistii din judetul Mehedinti in cadrul anchetei derulate in patru judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. O alta persoana din Alba ridicata pentru audieri va fi cercetata in libertate.

Patru baimareni cercetati pentru evaziune fiscala si spalare de bani

In cursul zilei de astazi, 5 iulie, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramures, cu sprijinul specialistilor criminalisti au pus in executare sase autorizatii de perchezitie. Suspectii detin afaceri in domeniul constructiilor iar perchezitiile au avut loc la locuintele si la sediile unor societati comerciale administrate de acestia.

Evaziune fiscala de trei milioane de lei la o firma din Pades

Comisarii Garzii Financiare, impreuna cu reprezentantii Politiei Gorj, au reusit sa depisteze la o societate comerciala din comuna Pades o evaziune fiscala in valoare de trei milioane de lei noi.

Cetatean italian, cercetat de politistii buzoieni pentru evaziune fiscala

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor de la Inspectoratul de Politie Judetean Buzau au inceput urmarirea penala impotriva unui cetatean italian, in varsta de 52 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

Gorj: Ninel Potarca, arestat in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 4,4 milioane de lei

Fostul candidat la Presedintie Constantin Ninel Potarca, retinut, joi, intr-un nou caz de evaziune fiscala prin tranzactii cu fier vechi, dupa ce ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 4,4 milioane lei, a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )