Libnet.ro
UNICEF

12:00

Exces de putere. Rasturnare de situatie in cazul sinuciderii fostului sef DNA Timisoara

Antena3 Antena3,
Exces de putere. Rasturnare de situatie in cazul sinuciderii fostului sef DNA Timisoara

Sinuciderea fostului sef DNA Timisoara,Tamas Schiffbeck, in varsta de 49 de ani, a lasat loc de speculatii in privinta motivelor care l-au determinat sa-si ia viata. Potrivit unor surse, inspectorii. continuă pe Antena3

Circumstantele neexplicate ale sinuciderii fostului sef DNA Timisoara. Simbolistica sinuciderii la locul de munca

Sinuciderea, din aceasta dimineata, a fostului sef DNA Timisoara,Tamas Schiffbeck 48 de ani) a lasat presa sa speculeze cu privire la motivele ce au determinat un astfel de gest extrem. Surse judiciare au declarat pentru Adevarul ca inspectorii judiciari pregateau un control la DNA cu privire la dosarelefacute in baza sesizarilor SRI din 2007 pana in prezent. Psihologii vorbesc de mesajul pe care sinuciderea la locul de munca il transmite.

Rasturnare de situatie in cazul procurorului mort. Ce l-a impins pe fostul sef DNA Timis la moarte

Rasturnare de situatie in cazul sinuciderii fostului sef al DNA Timis. Familia procurorului face acuzatii grave si lanseaza ipoteza ca el ar fi fost nevoit sa recurga la acest gest extrem. Rudele.

Criminalistul Dan Antonescu explica gestul fostului sef al DNA Timisoara care s-a sinucis: E un om care a clacat. Ar fi trebuit sa tina cont si de faptul ca exista doi copii

Dan Antonescu, specialist criminolog, a comentat la Antena 3 cazul fostului sef al DNA Timisoara, care s-a sinucis, aruncandu-se in gol de la etajul sase al institutiei la care lucra ca procuror. Sunt.

AVOCATUL PIPEREA: Tsunami in piata garantarii, in urma deciziei din cazul fostului sef al FNGCIMM

Piperea: Tribunalul Bucuresti desfiinteaza hotararea de numire a actualei conduceri a FNGCIMM, ceea ce blocheaza Programul &171;Prima Casa &187;, garantiile pentru creditele IMM si Programul &171;Investeste in tine &187; Tribunalul Bucuresti s-a exprimat, miercuri, in cazul lui Dumitru Nancu, fostul director general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM), iar decizia Instantei desfiinteaza hotararea de numire a actualei conduceri a Fondului, ceea ce blocheaza Programul Prima Casa, garantiile pentru creditele IMM si Programul Investeste in tine, dupa cum ne-a anuntat, ieri, avocatul Gheorghe Piperea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )