Libnet.ro
UNICEF

10:45

Exclusiv! Adrian Zglobiu explica motivul pentru care a incercat sa-si puna capat zilelor

Antena3 Antena3,
Exclusiv! Adrian Zglobiu explica motivul pentru care a incercat sa-si puna capat zilelor

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, a vorbit, la Antena 3, despre incercarea de suicid cand un echipaj de politie a vrut sa-l ia din locuinta. Astazi Politia Romana a sarit gardul. continuă pe Antena3

VIDEO Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Basescu, a incercat sa se sinucida si a ranit un politist

Adrian Zglobiu, barbatul care sambata l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu in Portul Constanta, a incercat sa se sinucida in momentul in care un echipaj de Politie urma sa-l ia de la locuinta sa si sa-l duca la spital pentru o expertiza psihiatrica, el taindu-se cu un cutit pe maini, gat si abdomen.

Dosarul lui Adrian Zglobiu, preluat din nou de Parchet. Presedintele a depus reclamatie impotriva barbatului care l-a scuipat

Adrian Zglobiu nu scapa de acuzatii. Dupa ce procurorii constanteni au ajuns la concluzia ca individul este vinovat doar de tulburarea linistii publice, o plangere scrisa depusa de presedintele Traian Basescu il trimite pe Zglobiu in zona penala. Procurorii il cerceteaza pentru ultraj.

Avocata Maria Vasii semnaleaza un abuz grav in cazul lui Adrian Zglobiu

Avocata Maria Vasii, cea care s-a oferit sa il apere pe Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca domnul Zglobiu a fost supus la un sir de.

Mihai Gadea: Este important ca opinia publica sa afle informatiile din cazul lui Adrian Zglobiu pana la capat

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a comentat in direct la Antena 3 cazul lui Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu. Zglobiu a fost transportat astazi la Spitalul de.

Agresorul lui Basescu, Adrian Zglobiu, a scapat de arestul preventiv. La expirarea ordonantei de retinere el va fi lasat sa plece acasa

Rasturnare de situatie in cazul barbatului care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu. Adrian Zglobiu nu va mai fi prezentat magistratilor pentru a fi arestat preventiv. Procurorii au decis cercetarea lui in stare de libertate.

VIDEO Barbatul care l-a scuipat pe Basescu a fost retinut pentru 24 ore. Adrian Zglobiu: Dupa ce a vandut o flota vrea cantece patriotice, poezii?

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu a fost retinut de politistii constanteni pentru 24 ore. Fapta barbatului a fost incadrata la articolul din codul penal care prevede pedepsele pentruloviri si alte violente si ultraj.

Adrian Zglobiu are aparator de top: Maria Vasii, avocata lui Becali si a lui Cioaca

Adrian Zglobiu, tanarul care l-a scuipat pe Traian Basescu cu ocazia Regatei Marii Negre, este aparat de un avocat celebru: Maria Vasii, care il apara pe Gigi Becali si pe Cristian Cioaca.

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, are aparator de top: Maria Vasii, avocata lui Becali si a lui Cioaca

Adrian Zglobiu, tanarul care l-a scuipat pe Traian Basescu cu ocazia Regatei Marii Negre, este aparat de un avocat celebru: Maria Vasii.

VIDEO Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Basescu, internat la Spitalul de Psihiatrie

Adrian Zglobiu va petrece o saptamana la sectia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenta Constanta. Decizia apartine procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta care l-au audiat din nou pe individul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu.

Adrian Zglobiu, cel care l-a scuipat pe Basescu: Decat sa ajung la Poarta Alba, mai bine ma arunc in mare

Constanteanul care l-a scuipat in fata pe presedintele Traian Basescu, la festivitatea de sambata din Portul Constanta, este coplesit de consecintele gestului sau. Adrian Zglobiu este decis sa se sinucida doar ca sa nu ajunga incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )