Libnet.ro
UNICEF

09:30

Exclusiv! Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Exclusiv! Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca ipoteza candidaturii sale la alegerile prezidentiale trebuie sa aiba in spate o cota de incredere. O candidatura la prezidentiale, trebuie sa. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre Iohannis: in PNL sunt promovati cei docili, sau cei care se disting prin servilism

Calin Popescu Tariceanu l-a atacat pe liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, afirmand ca in partid nu se face o selectie a valorilor, fiind promovati cei docili sau cei care s-au distins prin calitati precum.

Calin Popescu Tariceanu refuza sa il invite pe presedintele Traian Basescu la aniversarea a 150 ani de activitate a Senatului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, refuza sa il invite pe presedintele Traian Basescu la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului. Tariceanu a declarat, miercuri, ca decizia a fost luata.

Calin Popescu Tariceanu refuza sa il invite pe presedintele Traian Basescu la aniversarea a 150 ani de activitate a Senatului (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, refuza sa il invite pe presedintele Traian Basescu la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului. Tariceanu a declarat, miercuri, ca decizia a fost luata.

Calin Popescu Tariceanu: Astazi s-a constituit rezistenta liberala

Invitat in cadrul editiei speciale de joi, difuzata la Antena 3, Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre decizia de a lansa Grupul de Initiativa pentru Salvarea Liberalismului. A fost pentru mine o bucurie sa.

Sondaj: Calin Popescu Tariceanu ar trebui sa conduca PNL

Un sondaj realizat de Operations Research arata ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu trebuie sa preia conducerea PNL in locul lui Crin Antonescu. Sondajul, realizat in perioada 5-10 iunie, a fost prezentat.

Cum comenteaza liberalii initiativa lansata de Calin Popescu-Tariceanu

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi ca initiativa lansata de Calin Popescu-Tariceanu e o incercare disperata de a opri unificarea dreptei, relateaza Mediafax.

Calin Popescu Tariceanu, omul politic al acestor zile, vine la Editie speciala

Editia speciala din aceasta seara il aduce in fata dumneavoastra pe celmai mediatizat om politic al momentului. Calin Popescu Tariceanu lanseaza Grupul pentru salvarea liberalismului. Fostul prim.

Calin Popescu Tariceanu isi lanseaza noul partid, Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale

Dupa incercarea nereusita de a reveni in Partidul National Liberal, Calin Popescu Tariceanu revine la planul initial care prevedea formarea unui grup liberal. Fostul premier a anuntat ca joi are loc lansarea.

Calin Popescu Tariceanu isi lanseaza astazi noul partid

Calin Popescu Tariceanu isi anunta astazi noul partid. Fostul premier alaturi de alti liberali, exclusi din partid sau care nu se mai regasesc in noua doctrina liberala, lanseaza Grupul de Initiativa.

VIDEO Tariceanu lanseaza, impreuna cu un grup de parlamentari PNL, ONG-ul Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale: Prin initiativa noastra ne opunem celor care au scos la vanzare PNL. / Chitoiu: Daca la Congres se ia decizia sa mearga

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, lanseaza, joi, alaturi de un grup de parlamentari liberali, ONG-ul Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale. Printre cei care i s-au alaturat lui Tariceanu in aceasta initiativa se numara fostii ministri Daniel Chitoiu, Radu Stroe, Mihai Stanisoara, Daniel Barbu si Andrei Gerea, potrivit B1 Tv. Daca la Congresul PNL din 28-29 iunie se ia decizia sa mearga cu PDL si sa se alature PPE, vom fi in afara PNL si infiintam alt partid, pentru ca nu mai impartasim principiile si valorile care vor fi adoptate la Congresul din 28-29 iunie. Daca vom reusi sa convingem majoritatea liberala sa pastram identitatea liberala si valorile la care noi tinem, atunci nu mai iesim din PNL, a declarat joi fostul ministru liberal Daniel Chitoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )