Libnet.ro
UNICEF

08:30

Calin Popescu Tariceanu refuza sa il invite pe presedintele Traian Basescu la aniversarea a 150 ani de activitate a Senatului

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu refuza sa il invite pe presedintele Traian Basescu la aniversarea a 150 ani de activitate a Senatului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, refuza sa il invite pe presedintele Traian Basescu la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului. Tariceanu a declarat, miercuri, ca decizia a fost luata. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu refuza sa il invite pe presedintele Traian Basescu la aniversarea a 150 ani de activitate a Senatului (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, refuza sa il invite pe presedintele Traian Basescu la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului. Tariceanu a declarat, miercuri, ca decizia a fost luata.

Calin Popescu Tariceanu: Cand mi-am dat demisia din PNL, am spus ca ma disociez clar de modul in care s-a produs ruperea USL

Mircea Ionescu Quintus a declarat, in cadrul unui interviu exclusiv acordat lui Adrian Ursu, ca nu intelege de ce Calin Popescu Tariceanu a plecat din PNL. in cadrul emisiunii Secvential, Calin Popescu.

Calin Popescu Tariceanu, despre Iohannis: in PNL sunt promovati cei docili, sau cei care se disting prin servilism

Calin Popescu Tariceanu l-a atacat pe liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, afirmand ca in partid nu se face o selectie a valorilor, fiind promovati cei docili sau cei care s-au distins prin calitati precum.

UPDATE. Scandal in Senat, pe invitatia presedintelui la aniversarea institutiei. Tariceanu refuza, PDL cere vot pe invitatia sefului statului

Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca nu l-a invitat pe presedintele Traian Basescu la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului pentru a nu crea un moment penibil, tinand cont ca seful statului a militat constant pentru Parlament unicameral. PDL cere vot pentru invitatia sefului statului la aniversarea Senatului. Decizia va fi luata de Biroul Permanent.

Numele lui Basescu, taiat de pe lista invitatilor la aniversarea Senatului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu nu a fost invitat la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului pentru a evita un moment penibil, avand in vedere ca seful statului a militat.

Mesajul de felicitare al lui Traian Basescu catre presedintele ales al Israelului, Reuven Rivlin

Presedintele Traian Basescu a transmis, marti, un mesaj presedintelui ales al Statului Israel, Reuven Rivlin, exprimand speranta ca mandatul acestuia va marca un progres semnificativ in ceea ce priveste.

Traian Basescu, TAIAT de pe lista de la aniversarea a 150 de ani a Senatului

Presedintele Traian Basescu a fost taiat cu pixul de pe lista aniversarii a 150 de ani de la infintarea Senatului. Presedintele de sedinta, Cristian Dumitrescu a confirmat ca invitatiile au fost.

Traian Basescu l-a felicitat pe noul presedinte al Israelului, Reuven Rivlin

Presedintele Traian Basescu a transmis, marti, un mesaj presedintelui ales al Statului Israel, Reuven Rivlin, exprimand speranta ca mandatul acestuia va marca un progres semnificativ in ceea ce priveste identificarea unei solutii de pace durabile in Orientul Mijlociu.

Traian Basescu s-a intalnit cu senatorii americani John McCain, Ron Johnson si Chris Murphy

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu senatorii americani John McCain, Ron Johnson si Chris Murphy. in cadrul intrevederii, s-a discutat despre noua situatie de securitate din Europa.

Traian Basescu s-a intalnit cu senatorul John McCain la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu l-a avut ca invitat, sambata, la Palatul Cotroceni, pe senatorul republican John McCain, precum si pe alti doi politicieni americani, intrevederea celor patru fiind axata pe problemele de securitate din Europa de Est, informeaza un comunicat al Presedintiei Romane.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )