Libnet.ro
UNICEF

15:30

EXCLUSIV Cati bani au primit familiile victimelor din clubul Colectiv sub forma de ajutoare de urgenta de la stat

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Cati bani au primit familiile victimelor din clubul Colectiv sub forma de ajutoare de urgenta de la stat

Familiile victimelor din clubul Colectiv primesc ajutoarele de urgenta promise de stat, daca fac solicitari scrise in acest sens. Pana in prezent, au fost acordate ajutoare in valoare de 1. 657 de lei, arata Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), intr-un raspuns oficial pentru ziarul Adevarul. continuă pe Adevărul

Cati bani au primit familiile victimelor din clubul Colectiv sub forma de ajutoare de urgenta de la stat

Familiile victimelor din clubul Colectiv primesc ajutoarele de urgenta promise de stat, daca fac solicitari scrise in acest sens. Pana in prezent, au fost acordate ajutoare in valoare de 1. 657 de lei, arata Agentia Nationala pentru Plati si.

40 de zile de la tragedia din clubul Colectiv. Rudele unor victime vor sa dea statul in judecata

Miercuri, se implinesc 40 de zile de la tragicul incendiu din clubul Colectiv in urma caruia 60 de tineri au murit. La ora 12. 00, in fata clubului din Bucuresti, mai muti preoti vor oficia o slujba de pomenire in memoria celor ucisi de flacari. Intre timp, rudele mai multor tineri care au scapat cu viata in noaptea de 30 octombrie, dar au murit apoi in spital dupa incendiu vor sa dea statul in judecata.

Starea ranitilor din clubul Colectiv: 24 de pacienti internati in spitale din Bucuresti, 3 dintre ei in stare critica

24 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv sunt internate in continuare in spitale din Bucuresti, 3 dintre acestea fiind in stare critica, a anuntat Ministerul Sanatatii. Alti 29 de raniti sunt internati in spitale sau clinici din strainatate.

Salariile pentru personalul neclerical ar putea creste. Cati bani ar putea incasa lunar

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de for decizional, o Ordonanta de Guvern, prin care personalul neclerical angajat al cultelor religioase din Romania va beneficia de o crestere a salariului, de la 600, la 1. 050 de lei lunar. Proiectul Executivului trecuse deja de votul Senatului, astfel incat acum va ajunge la promulgare la presedintele Klaus Iohannis.

ANALIZA Cate blocuri au fost reabilitate termic in Bucuresti, cati bani s-au cheltuit si cat de sigure sunt cladirile anvelopate in caz de incendiu

Primariile din Bucuresti au reabilitat termic 2. 314 blocuri din 2009 pana acum. Anual, cele 6 primarii din Capitala aloca peste 500 milioane lei pentru acest program, la care se adauga si fondurile europene. De la inceputul programului, in 2009, au fost cheltuite miliarde de lei, banii fiind platiti de autoritati din bugetul local, contributia proprietarilor fiind zero in majoritatea cazurilor, pana la urma o forma de campanie electorala pe bani publici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )