Libnet.ro
UNICEF

18:30

EXCLUSIV Cum s-a imbogatit Victor Ponta din 2004 pana astazi: ce i-a lasat fostei sotii dupa divort si cat a valorat cadoul de la nunta cu Daciana Sarbu

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Cum s-a imbogatit Victor Ponta din 2004 pana astazi: ce i-a lasat fostei sotii dupa divort si cat a valorat cadoul de la nunta cu Daciana Sarbu

Premierul Victor Ponta a intrat in politica mare in 2004, dupa ce a obtinut un mandat de deputat. Prima declaratie de avere completata de Ponta dateaza, asadar, din 13 decembrie 2004. Adevarul a analizat declaratiile de avere ale sefului Executivului din 2004 pana in 2015 si va prezinta principalele modificari. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta, din nou in fata procurorilor DNA. Expertiza financiar-contabila in dosarul sau a fost finalizata. Ponta: Voi da declaratii cand ma cheama procurorul cu avocatul (VIDEO)

10 La iesirea din sediul DNA, Victor Ponta nu a facut foarte multe declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca va da declaratii atunci cand va fi chemat de procuror. Mi s-a dat expertiza.

Victor Ponta, din nou la DNA. Ce arata noua expertiza privind prejudiciul produs de premier

DNA: Potrivit raportului de expertiza, prejudiciul produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala retinuta in sarcina inculpatului Ponta Victor Viorel se ridica la suma de 51. 321,80 lei. insa, daca va fi condamnat si pentru spalare de bani, lui Ponta i se vor confisca si sumele de 180. 000 lei bani primiti pentru prestatii avocatiale fictive de la Casa de Avocatura Dan Sova) si peste 79. 000 lei valoarea masinii primite de la aceeasi casa de avocatura.

DNA: Lui Victor Ponta i s-a pus sechestru pe un apartament. Prejudiciul calculat in cazul infractiunilor de care este acuzat premierul estimat la peste 51 de mii de lei

DNA afirma ca in raportul de expertiza din dosarul premierului prejudiciul ce ar fi fost produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala de care este acuzat Victor Ponta Victor se ridica la suma de 51. 321,80 lei.

Victor Ponta a ajuns DIN NOU la DNA. Ce arata noua expertiza DNA privind prejudiciul produs de premier

Victor Ponta ar mai putea fi cercetat in dosarele deputatului PSD Sebastian Ghita, in contextul in care numele premierului apare intr-un dosar al lui Ghita, in care deputatul ar fi cumparat voturi in favoarea lui Ponta in alegerile prezidentiale din 2014.

Victor Ponta, reactie pe Facebook dupa ce a fost huiduit la intrarea in sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, miercuri dimineata, in fata sediului DNA, unde a mers pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari. in momentul in care Ponta a coborat din masina cu care a venit la.

Administratia Prezidentiala confirma intalnirea Klaus Iohannis-Victor Ponta, de la Palatul Cotroceni

Administratia Prezidentiala a confirmat intalnirea care a avut loc la Palatul Cotroceni intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in aceasta dimineata, intr-un comunicat postat pe si.

Hipocrat cu chitantier de spaga. Victor Ponta pierde controlul guvernarii si ii insulta pe medici

Premierul Victor Ponta a scapat complet volanul guvernarii si isi permite sa foloseasca banii statului ca sa-si rezolve problemele de imagine. Sub presiunea legitima a medicilor, a reactionat exact ca Nicolae Ceausescu in decembrie 1989: le-a promis rapid o crestere a salariilor de 25%. A urmat ceea ce era logic: cer mariri de salarii profesorii si politistii. Ponta, vulnerabilizat de dosarul penal, incearca sa cumpere bunavointa electoratului si a dat drumul unei spirale populiste pe care nu stiu daca o mai poate controla cineva. Si inca un lucru care arata ca premierul are grave probleme de intelegere a societatii: a propus legalizarea spagii la doctor dupa modelul fiscalizarii bacsisului pentru chelneri, jignind exact acea categorie de medici care nu mai vrea sa traiasca din spaga injositoare.

Victor Ponta: Salariile personalului sanitar, majorate cu 25% de la 1 octombrie

00 - Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, majorarea cu 25% a salariilor pentru personalul din sistemul sanitar, de la 1 octombrie. Ponta a dat asigurari ca majorarea salariala este posibila in baza.

Victor Ponta, despre cresterea salariilor angajatilor din sistemul sanitar: Voi propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru urmatoarea transa de 25%

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la majorarile salariale pentru personalul din sistemul sanitar, ca va propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru.

Victor Ponta, despre invitatia ANAT: Dar eu vin, nu sunt pe litoralul romanesc acum? Nu in vacanta, cineva trebuie sa si munceasca in tara asta

Premierul Victor Ponta a mers vineri la Mamaia pentru a discuta cu operatorii din turism, anuntand ca ar putea fi introdus un impozit special pentru acestia. intrebat despre invitatia adresata de ANAT, de a merge.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )