Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre cresterea salariilor angajatilor din sistemul sanitar: Voi propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru urmatoarea transa de 25%

B1 B1,
Victor Ponta, despre cresterea salariilor angajatilor din sistemul sanitar: Voi propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru urmatoarea transa de 25%

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la majorarile salariale pentru personalul din sistemul sanitar, ca va propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru. continuă pe B1

Victor Ponta, despre cresterea salariilor in Sanatate, Educatie, Politie: Cand sunt bani, dam

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca atunci cand la buget sunt bani, ii da, facand referire la faptul ca, dupa medici, au mai cerut cresterea salariilor, si profesorii, dar si politistii. Cand.

Sorin Cimpeanu, despre majorarea salariilor angajatilor din educatie: Nu am nici dreptul, nici bunul simt sa induc oamenii in eroare cu astfel de promisiune. A face un angajament fara acoperire ar arata ca nu dau dovada de seriozitate (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a explicat, printr-o interventie telefonica in emisiunea Romania, acum, difuzata de B1 TV, daca solicitarea sindicatelor din invatamant de a avea salariile majorate din luna octombrie a. c.

Victor Ponta: Exista o ordonanta de urgenta care prevede majorarea salariilor angajatilor din sanatate cu 25%, din octombrie (VIDEO)

Victor Ponta a facut, marti, declaratii dupa discutiile cu ministrul Sanatatii si sindicatele din domeniu, anuntand totodata si o crestere salariala care va urma sa aiba loc in toamna. Astfel,.

Ce spune Ponta despre marirea salariilor politistilor si profesorilor

Premieurl Victor Ponta a declarat, marti, ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici, dupa ce profesorii si politistii au reactionat imediat la decizia Guvernului de a creste salariile in sistemul medical si au cerut si ei bani mai multi.

Ministrul Sanatatii, despre cresterea salariilor din sistemul sanitar: Este o marire substantiala. Ordonanta de marire a salariilor va trebui sustinuta in Parlament si sunt convins ca va fi sustinuta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat marti, referitor la cresterea salariilor in sistemul sanitar cu 25%, de la 1 octombrie, ca este vorba despre o crestere importanta, care trebuie sustinuta.

Victor Ponta, despre invitatia ANAT: Dar eu vin, nu sunt pe litoralul romanesc acum? Nu in vacanta, cineva trebuie sa si munceasca in tara asta

Premierul Victor Ponta a mers vineri la Mamaia pentru a discuta cu operatorii din turism, anuntand ca ar putea fi introdus un impozit special pentru acestia. intrebat despre invitatia adresata de ANAT, de a merge.

Victor Ponta, despre atacul partidului M10: Nivelul la care au ajuns aberatiile dreptei este impresionant. Potrivit profetilor austeritatii, cand cresti salariile si scazi taxele esti populist si iresponsabil

Premierul Victor Ponta a raspuns joi atacului venit din partea partidului Monicai Macovei, M10, spunand ca nivelul la care au ajuns aberatiile dreptei este impresionant. Seful Executivului a mai afirmat ca.

Victor Ponta, despre salariile politistilor si profesorilor: Deocamdata se poate doar pentru medici

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici. Anuntul premierului vine in contextul in care profesorii si politistii au reactionat imediat la.

Victor Ponta, mesaj important pentru cei din industria hoteliera

Primul-ministru Victor Ponta a declarat vineri, dupa intalnirea cu patronatele din turism de la Mamaia, ca Guvernul va analiza optiunea introducerii unui impozit unic specific pentru hotelieri, pe camera sau locul.

Sindicatele din invatamant cer intalnire in regim de urgenta cu premierul Victor Ponta, pentru cresterea salariilor

Cele trei federatii sindicale reprezentative din invatamant solicita intalnire in regim de urgenta cu premierul Victor pentru, pentru discutii pe tema cresterii salariilor din sector.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )