Libnet.ro
UNICEF

00:07

Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea rupe tacerea. Ce se intampla cu fostul lider PSD in penitenciar

Antena3 Antena3,
Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea rupe tacerea. Ce se intampla cu fostul lider PSD in penitenciar

A doua zi dupa rezultatul alegerilor europarlamentare, fostul liderul PSD Liviu Dragnea a mers la inchisoare. Cel care conducea Romania pana la un moment dat a fost nevoit sa plece insotit de escorta la penitenciar. Dupa un an si jumatate aproape, logodnica sa, Irina Tanase, a acordat un interviu in exclusivitate reporterului Antena 3 Roxana Ciuca. continuă pe Antena3

EXCLUSIV. Sotia lui Emi Pian rupe tacerea! Primul interviu dupa moartea liderului clanului Duduianu

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei, in exclusivitate, primul interviu cu sotia liderului clanului Duduianu, Emi Pian. Interviul a fost realizat de Roxana Ciuca, reporter Antena 3.

EXCLUSIV Fiul lui Liviu Dragnea va fi adus cu jandarmii la instanta in dosarul Tel Drum. Ce au spus martorii in fata judecatorului - FOTO

Fiul lui Liviu Dragnea va fi citat cu mandat de aducere in dosarul Tel Drum, dupa ce a lipsit fara nicio explicatie, miercuri, de la termenul din dosarul in care directorii societatii sunt judecati pentru teapa de 1 milion de euro din fonduri europene. Tot miercuri, un angajat al Tel Drum a dat adresa exacta a locului numit de inculpati in interceptari La Bariera, un imobil unde se intalneau cei din conducerea societatii.

Tatal batausei de 14 ani, retinuta dupa ce a agresat mai multe minore, rupe tacerea. Ce se intampla la ei acasa

In asentimentul specialistilor Bullying-ul reprezinta o forma de violenta care implica un comportament mai agresiv. Vorbim aici de intimidare, hartuire, umilinta, agresiune fizica, efectuata cu intentie si in mod repetat. Bullying-ul in societatea romaneasca in ultimii ani, Bullying-ul a devenit un fenomen in scolile romanesti, si in afara lor, si afecteaza mii de elevi. Adolescentii, .

Ce se intampla cu Selly, vloggerul preferat de tineri. Radu Herjeu rupe tacerea: A fost o executie, clar!

Forul audiovizual a analizat stirile legate de accidentul vloggerului Selly, ce s-a dovedit a fi o farsa pentru Romania TV, dat de mai multe posturi de televiziune, precum si emisiunile de la RTV in care s-au facut acuzatii la adresa acestuia. Ce se intampla cu Selly, vloggerul preferat de tineri Subiectul Selly a ajuns in .

Gabriel Cotabita rupe tacerea! De ce s-a casatorit cu sotia lui, de fapt. Ce ii face Alina

Gabriel Cotabita are 64 de ani si se poate considera un om extrem de fericit din toate punctele de vedere. Are inca o cariera de succes, dar si o viata linistita alaturi de Alina, cea care i-a fost alaturi cand s-a confruntat cu probleme medicale, in urma cu cativa ani. Gabriel Cotabita rupe tacerea! De .

EXCLUSIV Ce s-a intamplat cu afacerile lui Liviu Dragnea, la un an si jumatate de la incarcerarea sa. Fiul sau l-a ruinat

Afacerile de sute de milioane de euro ale familiei Dragnea au inceput sa intre in faliment una cate una. intr-un singur an, fiul fostului lider PSD a dizolvat doua companii care in trecut aduceau profituri uriase. Afacerile lui Liviu Dragnea, ruinate de fiu la un an si jumatate de la incarcerarea sa in ultimii zece .

Fata batuta din Targu Jiu rupe tacerea. De ce a fost batuta, de fapt, si ce le-a spus agresoarelor dupa incident

Imaginile cu fata batuta si umilita de alte patru adolescente au lasat cu gura cascata, dar i-a si revoltat pe toti cei care le-au vazut. in acestea, tanara este supusa unor lovituri si umilinte greu de imaginat, mai ales pentru faptul ca agresoarele fetei au pana in 14 ani. De ce a fost batuta, de .

Tatal fetei din Targu Jiu batuta fara mila rupe tacerea. Ce amenintari primeste fiica lui, acum

Fenomenul bullying este din ce in ce mai prezent in Romania. Ultimele evenimente demonstreaza acest lucru, din pacate, cu prisosinta. Scenele socante s-au petrecut in Targu Jiu, unde o adolescenta a fost batuta, iar tot evenimentul s-a petrecut in timp ce un alt adolescent filmeaza aceste scene. Tatal fetei din Targu Jiu batuta fara mila .

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj fara precedent din cauza fostului lider PSD. Irina Tanase a rabufnit

Irina Tanase nu s-a mai putut abtine si a rabufnit dupa ce ANP ii refuza lui Liviu Dragnea accesul la tratament medical corespunzator bolii de care acesta sufera. Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj dur Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a reactionat dur la comunicatul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, prin care institutia a respins acuzatiile .

Liviu Dragnea, probleme mari de sanatate la inchisoare. Momente grele pentru fostul lider PSD

Problemele de sanatate ale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, s-au agravat in utlimele doua luni si jumatate, transmite avocata sa. Totodata, social-democratul este nevoit sa stea 2324 in camera, avand voie sa iasa la aer doar o ora pe zi. Mai multe detalii despre starea sa de sanatate, in continuare. Liviu Dragnea are mari probleme .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )