Libnet.ro
UNICEF

14:45

EXCLUSIV. Scandalul dezinfectantilor: Declararea STARII DE URGENTA in sanatate, solicitarea organizatorilor protestului de la Universitate

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIV. Scandalul dezinfectantilor: Declararea STARII DE URGENTA in sanatate, solicitarea organizatorilor protestului de la Universitate

Scandalul dezinfectantilor scoate la lumina din ce in ce mai multe nereguli din sistemul de sanatate din Romania, dar si afacerile controversate ale patronului fabricii de substante biocide Hexi Pharma, care a declansat o serie de anchete jurnalistice si ale autoritatilor. continuă pe România Liberă

Haideti sa facem ceva, sa nu mai tacem! Scandalul dezinfectantilor Hexi Pharma scoate lumea in strada: Sa ii intrebam pe Iohannis si Ciolos de ce carnagiul din Sanatate nu ii deranjeaza pe niciunul dintre ei

Scandalul dezinfectantilor diluati scoate lumea in strada. Pe Facebook a fost creat evenimentul Haideti sa facem ceva!, iar cei care vor sa ia atitudine in scandalul in care este.

Scandalul dezinfectantilor. DSP-urile, obligate sa comunice astazi rezultatele primelor teste dispuse de Ministerul Sanatatii

Scandalul dezinfectantilor din spitale continua. Marti, Directiile de Sanatate Publica sunt nevoite sa faca publice, in cadrul unei videoconferinte, rezultatele primelor teste de autocontrol si sanitatie dispuse de Ministerul Santatii pe 28 aprilie.

Scandalul dezinfectantilor din spitale continua. Un dosar de urmarire penala din 2014 a fost clasat fara audieri

Scandalul dezinfectantilor diluati din spitale continua. Gazeta Sporturilor a publicat noi dezvaluiri potrivit carora, in urma cu patru ani, DNA a trimis catre Parchetul Judecatoriei Sectorului 2 un denunt.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii se lauda cu dublarea controalelor in spitale. Premierul cere urgentarea anchetei

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca a avut o intalnire la sediul Guvernului cu ministrul Sanatatii, Patriciu-Achimas Cadariu, cu care a discutat despre o serie de probleme ale sistemului medical. Potrivit sefului guvernului, ministrul Cadariu a prezentat stadiul anchetei in cazul dezinfectantilor din spitale, iar premierul a cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara pentru ca pacientii sa se indrepte in continuare cu incredere spre spitalele care apartin sistemului public de sanatate.

Scandalul dezinfectantilor: Probele prelevate de la Spitalul de Arsi vor fi trimise catre Directia de Sanatate Publica

Spitalul de Arsi trimite, marti, Directiei de Sanatate Publica probele prelevate de pe corpurile unde s-au folosit produsele Hexi Pharma, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalul de Arsi, medicul Adrian Stanculea.

Scandalul dezinfectantilor. Ministerul Sanatatii: doar 5% probe neconforme, din 3.500

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa pe tema scandalului dezinfectantilor ca au fost efectuate 3. 526 de teste, fiind verificate substante biocide si de la alte firme, nu doar de la firma Hexi Pharma, incriminata ca a diluat concentratia dezinfectantilor.

Parchetul General a inceput urmarirea penala in rem, dupa scandalul dezinfectantilor diluati

Procurorii si-au facut un plan de ancheta cu privire la cazul dezinfectantilor din spitale si urmeaza sa desfasoare activitati specifice in perioada urmatoare, printre care si efectuarea unei expertize, a precizat Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei.

Scandalul dezinfectantilor ia amploare: Parchetul General va demara inceperea urmaririi penale pentru fapte de zadarnicire a combaterii bolilor (VIDEO)

Parchetul General va demara inceperea urmaririi penale in rem in cazul scandalului dezinfectantilor, anume va analiza faptele si, ulterior, daca acestea se verifica, vor fi puse sub.

Scandalul dezinfectantilor continua: Hexi Pharma a cumparat materii prime la preturi uriase de la un off-shore controlat chiar de patronul companiei. Firma a incheiat cu spitalele contracte de 26 milioane de euro (VIDEO)

Noi dezvaluiri ies la iveala in scandalul dezifectantilor diluati de la Hexi Pharma. Dan Condrea, patronul companiei, nu numai ca vindea spitalelor substante inutile, dar acestea erau si de cateva ori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )