Libnet.ro
UNICEF

16:45

Parchetul General a inceput urmarirea penala in rem, dupa scandalul dezinfectantilor diluati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parchetul General a inceput urmarirea penala in rem, dupa scandalul dezinfectantilor diluati

Procurorii si-au facut un plan de ancheta cu privire la cazul dezinfectantilor din spitale si urmeaza sa desfasoare activitati specifice in perioada urmatoare, printre care si efectuarea unei expertize, a precizat Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Parchetul General a inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre doua infrcatiuni: zadarnicire a combaterii bolilor si substituirea de alimente sau alte produse.

UPDATE. Ancheta in cazul dezinfectantilor diluati. Parchetul General a inceput UP, in cauza. DIICOT explica de ce nu a investigat o plangere impotriva patronului Hexi Pharma

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in cazul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre doua infrcatiuni: zadarnicire a combaterii bolilor si substituirea de alimente sau alte produse. Ce declaratii au facut Procurorii Bogdan Licu, Laura Codruta Kovesi si Daniel Horodniceanu.

REVISTA BLOGURILOR. Tolontan: Parchetul a inchis urmarirea penala intr-un dosar cu licitatii trucate cu antiseptice

Blogurile de miercuri scriu despre lipsa manualelor din scoli, dar si despre noile interdictii impuse de regimul de la Phenian.

Scandalul dezinfectantilor ia amploare: Parchetul General va demara inceperea urmaririi penale pentru fapte de zadarnicire a combaterii bolilor (VIDEO)

Parchetul General va demara inceperea urmaririi penale in rem in cazul scandalului dezinfectantilor, anume va analiza faptele si, ulterior, daca acestea se verifica, vor fi puse sub.

Cazul Hexi Pharma: Parchetul instantei suprepe incepe urmarirea penala in cazul dezinfectantilor folositi in spitale

Firma Hexi Pharma este urmarita penal de catre Parchetul instantei supreme in cazul dezinfectantilor folositi in spitale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )