Libnet.ro
UNICEF

17:00

EXCLUSIV. Turcia ar putea primi un contract de milioane de euro pentru modernizarea industriei romane de aparare

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIV. Turcia ar putea primi un contract de milioane de euro pentru modernizarea industriei romane de aparare

Ministerul Apararii Nationale va decide, pana la sfarsitul acestei luni, ce agent economic urmeaza sa realizeze modernizarea navelor Regele Ferdinand si Regina Maria. continuă pe România Liberă

15 milioane de euro pentru IMM-urile din agricultura

Banca Europeana de Investitii BEI) a oferit, la finalul saptamanii trecute, un imprumut de 15 milioane de euro companiei Agricover Credit IFN pentru a finanta proiectele de dimensiuni reduse implementate de IMM-urile din domeniul agricol.

Fonduri europene in valoare de 5 milioane de euro pentru locuitorii din zonele marginalizate

Comunitatile aflate in zonele urbane marginalizate din Romania, cu o populatie de peste 20. 000 de locuitori, vor avea posibilitatea sa acceseze fonduri europene, in vederea elaborarii Strategiilor de Dezvoltare Locala SDL), prin intermediul unui apel de proiecte in valoare de 5 milioane de euro, al carui Ghid de finantare va fi in consultare publica pana la jumatatea lunii august, potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Indicii in apreciere, pe fondul unui rulaj de 5,6 milioane euro

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum total de tranzactionare de 25,2 milioane lei 5,6 milioane euro), mai mic decat joi.

Becali si Negoita vor primi cateva sute de euro in plus de la stat, pentru terenurile expropriate din Voluntari

Mai multi proprietari de terenuri din Voluntari ar putea primi in total 108. 200 de lei 24. 000 de euro) de la Guvern, in plus fata de sumele deja primite, pentru exproprierea unor terenuri in vederea construirii autostrazii Bucuresti-Ploiesti. Printre acesti proprietari se numara Gigi Becali si Robert Negoita, care ar primi impreuna 740 de euro.

UPDATE2 Sistemul IT al cardului de sanatate a fost nefunctional luni timp de 9 ore/Cele doua contracte de peste 5 milioane euro atribuite recent catre Teamnet pentru mentenanta sistemului IT al cardului de sanatate si a platformei IT a asigurarilor de sa

Sistemul IT al cardul de sanatate a devenit din nou indisponibil, luni, incepand cu ora 9, 'datorita unor probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului', a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Amintim ca CNAS nu mai dispune de mentenanta si suport pentru acest sistem de la sfarsitul lui 2015. La sfarsitul lunii iunie din acest an, CNAS a anuntat ca a atribuit prin licitatie doua contracte de peste 5 milioane de euro catre Teamnet, firma fondata de Sebastian Ghita, pentru mentenanta sistemului IT al cardului de sanatate si a platformei IT a asigurarilor de sanatate, care vor fi semnate daca nu vor exista contestatii. Datele din SEAP arata insa ca ambele contracte au fost contestate. UPDATE1 Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group: 'Ofertele Teamnet . ) sunt conforme si corecte din punct de vedere al pretului. Teamnet a facut oferte competitive care au fost posibile pe de o parte prin acceptarea unei profitabilitati mai reduse in cazul acestor proiecte, dar si prin optimizarea costurilor. Orice alte speculatii pe marginea acestui subiect nu au o baza reala'. UPDATE2 CNAS a anuntat ca incepand cu ora 18:00, problema tehnica aparuta la sistemul informatic Card National de Sanatate a fost remediata.

Transferurile din weekend: Pantilimon merge in a doua liga engleza, Atletico Madrid a platit 32 de milioane de euro pentru Gameiro

Iata cele mai importante mutari pe piatra transferurilor realizate in zilele trecute de weekend.

Mercedes. Un miliard de euro pentru o fabrica in Ungaria

Grupul german Daimler AG va investi in urmatorii ani un miliard de euro in a doua fabrica din Ungaria, la Kecskemet, unde va produce masini Mercedes-Benz cu tractiune integrala, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )