Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV. Vlad Cosma continua seria dezvaluirilor. Cum intra in actiune procurorul DNA Giluela Deaconu

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV. Vlad Cosma continua seria dezvaluirilor. Cum intra in actiune procurorul DNA Giluela Deaconu

Vlad Cosma continua seria dezvaluirilor. Duminica seara a prezentat o inregistrare cu procurorul DNA Giluela Deaconu, respectiv cel de al patrulea procuror din cadrul DNA Ploiesti, careia fostul deputat i-a facut. continuă pe Antena3

EXCLUSIV. Vlad Cosma a prezentat dovada Paraditul. Un nou personaj se alatura lui Onea si Portocala

Vlad Cosma a prezentat, duminica seara, in Editie speciala, dovada Paraditul. Fostul deputat a facut publice doua fotografiicuGabriela Florea, politist judiciar DNA Ploiesti. Fotografia.

EXCLUSIV. Vlad Cosma, detalii din dosarul tabelelor inventate. Ce ar trebui sa faca Inspectia Judiciara

Vlad Cosma a dezvaluit, in exclusivitate, noi detalii despre scandalul DNA Ploiesti. Fostul deputat vorbeste despre dosarul tabelelor inventate si ofera intrebarile pe care Inspectia Judiciara ar trebui sa le.

EXCLUSIV. Noi inregistrari devastatoare. Probe halucinante din sediul DNA Ploiesti. Mircea Negulescu: Vreau sa il ard pe Daniel Savu! Ori te ard pe tine, ori il ard

Fostul deputat Vlad Cosma continua seria dezvaluirilor. O noua inregistrare devastatoare pentru statul paralel a fost prezentata joi seara la Antena 3. Procurorul Negulescu ii spune unei persoane, in.

Inspectia Judiciara, control la DNA Ploiesti dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma

Inspectia Judiciara a anuntat ca s-a sesizat din oficiu dupa aparitia in presa a dezvaluirilor fostului deputat Vlad Cosma, cu privire la activitatea unor procurori de la DNA Ploiesti. O echipa de.

Vlad Cosma sustine ca are dovezi privind influentarea martorilor de DNA

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a continuat, duminica seara, la Antena 3, seria acuzatiilor lansate la adresa procurorilor, de aceasta data sustinand ca martorii sub acoperire sunt instruiti sa ofere declaratii false.

Vlad Cosma sustine ca are dovezi privind influentarea martorilor de DNA. A fost publicata o noua inregistrare audio a fostului deputat

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a continuat, duminica seara, la Antena 3, seria acuzatiilor lansate la adresa procurorilor, de aceasta data sustinand ca martorii sub acoperire sunt instruiti sa ofere declaratii false.

Antena 3 a difuzat o noua inregistrare audio in care sustine ca apar vocile lui Vlad Cosma, sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea, si procurorului DNA Ploiesti Giluela Deaconu

Antena 3 a difuzat, duminica seara, o noua inregistrare audio despre care sustine ca arata cum s-au fabricat probe la DNA Ploiesti in dosarul lui Andrei Volosevici, fost primar al Ploiestiului, pentru ca acesta sa nu mai candideze la Primaria Ploiesti. Presupusa inregistrare in sediul DNA Ploiesti ar fi fost facuta de Vlad Cosma, iar in ea s-ar auzi vocile lui Vlad Cosma, fost deputat PSD, martor in dosar, precum si ale sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea, procurorului DNA Ploiesti Giluela Deaconu si ale politist judiciar DNA Gabriela Florea. Antena 3 sustine ca este vorba despre o noua dovada, cum se falsifica probe la DNA Ploiesti.

Vlad Cosma prezinta o conversatie de pe telefonul sau drept dovada in razboiul cu sefa DNA (FOTO)

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, cel care a declansat scandalul DNA, prezinta un schimb de mesaje de pe telefonul sau cu o persoana despre care sustine ca e procurorul Negulescu in care arata ca a refuzat sa fie.

Vlad Cosma: M-am prezentat la DNA de fiecare data cand am fost chemat

Fostul deputat Vlad Cosma sustine ca procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea au incercat sa inventeze dosare in baza unor probe fabricate. Domnii procurori de la DNA Ploiesti incearca sa imi fabrice ?.

Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica / Dupa plecarea lui Vlad Cosma, numarul marilor fugari a ajuns la 11

Rise Project scrie ca Elena Udrea a ajuns pe 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Elena Udrea a aterizat pe aeroportul international San Juan. Ea anuntase de acum o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nici o interdictie de parasire a teritoriului. Cu Elena Udrea si Vlad Cosma - care a anuntat si el ca e plecat in vacanta inaintea unui termen dintr-un dosar in care e judecat pentru coruptie - numarul marilor fugari peste hotare a ajuns la 11.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )