Libnet.ro
UNICEF

23:15

Inspectia Judiciara, control la DNA Ploiesti dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma

B1 B1,
Inspectia Judiciara, control la DNA Ploiesti dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma

Inspectia Judiciara a anuntat ca s-a sesizat din oficiu dupa aparitia in presa a dezvaluirilor fostului deputat Vlad Cosma, cu privire la activitatea unor procurori de la DNA Ploiesti. O echipa de. continuă pe B1

Inspectia Judiciara face verificari la DNA Ploiesti

Inspectia Judiciara anunta vineri ca s-a sesizat din oficiu in 12 februarie ca urmare a aparitiei in mass media a unor informatii privind activitatea profesionala si conduita unor procurori de la Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti, in prezent avand loc verificari prealabile pentru a se stabili daca exista indicii in legatura cu savarsirea unor abateri disciplinare.

Inspectia Judiciara, in control la DNA Ploiesti

Inspectia Judiciara anunta vineri, 16 februarie, ca pe data de 12 februarie s-a sesizat din oficiu c.

Comisia parlamentara SRI intervine in scandalul de la DNA Ploiesti

Comisia parlamentara de control asupra SRI intervine in scandalul de la DNA Ploiesti, dupa dezvaluir.

Inspectia Judiciara face verificari la DNA Ploiesti

Inspectia Judiciara a anuntat, vineri, ca se fac verificari prealabile la Serviciul Teritorial Ploiesti al DNA, pentru identificarea eventualelor indicii privind savarsirea unor abateri disciplinare. in.

Inspectia Judiciara a decis efectuarea unei anchete la DNA Ploiesti

Inspectia Judiciara anunta astazi ca s-a sesizat din oficiu in 12 februarie ca urmare a aparitiei in mass media a unor informatii privind activitatea profesionala si conduita unor procurori de la Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti, in prezent avand loc verificari prealabile pentru a se stabili daca exista indicii in legatura cu savarsirea unor abateri disciplinare.

Inspectia Judiciara face verificari la DNA Ploiesti

Inspectia Judiciara anunta vineri ca s-a sesizat din oficiu in 12 februarie ca urmare a aparitiei in mass media a unor informatii privind activitatea profesionala si conduita unor procurori de la Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti, in prezent avand loc verificari prealabile pentru a se stabili daca exista indicii in legatura cu savarsirea unor abateri disciplinare, relateaza News. ro.

Inspectia Judiciara, lovitura crunta pentru Kovesi

Inspectia Judiciara dejoaca planul de a se victimiza al Laurei Codruta Kovesi. Institutia anunta, intr-un comunicat oficial, ca din ianuarie anul trecut si pana acum, Kovesi a fost vizata de doua.

Vlad Cosma nu se va prezenta la audierile de la DNA Ploiesti: Fostul deputat vrea sa dea declaratii prin videoconferinta

Dupa ce a aruncat cu acuzatii si dezvaluiri halucinante, Vlad Cosma este asteptat la DNA Ploiesti. Fostul deputat PSD nu se va prezenta insa la audieri, fiind plecat din tara, informeaza B1 TV. De asemenea,.

Vlad Cosma A FUGIT din tara?! NU SE VA PREZENTA la audierile de la DNA Ploiesti. Fostul deputat vrea sa dea declaratii prin VIDEOCONFERINTA

Dupa ce a aruncat cu acuzatii si dezvaluiri halucinante, Vlad Cosma este asteptat la DNA Ploiesti. Fostul deputat PSD nu se va prezenta insa la audieri, fiind plecat din tara, informeaza B1 TV. De.

Vlad Cosma continua acuzatiile la adresa procurorilor din DNA Ploiesti: Pot sa fac dovada cum a fost masluit la DNA Ploiesti dosarul Tony Blair

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a continuat, luni seara, la Amtena 3, seria acuzatiilor lansate la adresa sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea, si a fostului procuror Mircea Negulescu, el sustinand ca poate dovedi cum fost masluit la DNA Ploiesti dosarul Tony Blair, in care fostul premier Victor Ponta este acuzat ca a primit 220. 000 de euro pentru a-i asigura lui Sebastian Ghita un loc eligibil la alegerile din 2012.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )