Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vlad Cosma prezinta o conversatie de pe telefonul sau drept dovada in razboiul cu sefa DNA (FOTO)

B1 B1,
Vlad Cosma prezinta o conversatie de pe telefonul sau drept dovada in razboiul cu sefa DNA (FOTO)

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, cel care a declansat scandalul DNA, prezinta un schimb de mesaje de pe telefonul sau cu o persoana despre care sustine ca e procurorul Negulescu in care arata ca a refuzat sa fie. continuă pe B1

Vlad Cosma continua acuzatiile la adresa procurorilor din DNA Ploiesti: Pot sa fac dovada cum a fost masluit la DNA Ploiesti dosarul Tony Blair

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a continuat, luni seara, la Amtena 3, seria acuzatiilor lansate la adresa sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea, si a fostului procuror Mircea Negulescu, el sustinand ca poate dovedi cum fost masluit la DNA Ploiesti dosarul Tony Blair, in care fostul premier Victor Ponta este acuzat ca a primit 220. 000 de euro pentru a-i asigura lui Sebastian Ghita un loc eligibil la alegerile din 2012.

Vlad Cosma: Nu e adevarat ca sunt martor protejat. Nu sunt Serghei Petrus

Vlad Cosma a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nu are calitatea de martor protejat al DNA si ca nu este sub nicio forma sursa/ martorul Serghei Petrus. Atat procurorul DNA Ploiesti Onea cat si Laura Codruta Kovesi au declarat ca Vlad Cosma a depus mai multe denunturi din proprie initiativa, dar ca a cerut calitate de martor protejat pentru a nu i se afla identitatea de catre cei impotriva carora a facut denunturi, Sebastian Ghita fiind unul dintre ei. Antena 3 prezinta acum noi inregistrari cu Vlad Cosma in care acesta vorbeste scadat, privind inr-un punct fix, parand ca citeste de pe prompter.

Vlad Cosma revine cu noi acuzatii si inregistrari impotriva DNA Prahova: L-am ars pentru simplu motiv ca m-a injurat de mama (VIDEO)

Fostul deputat Vlad Cosma a revenit marti seara la Antena3 cu noi acuzatii si inregistari privindu-i pe procurorii de la DNA Prahova. Acesta prezinta in seria sa de acuzatii facute o inregistrare in care.

Vlad Cosma: Un procuror mi-a cerut indirect 260 de mii de euro ca sa ma scape de un dosar/ Am inregistrarea si am facut plangere penala

Vlad Cosma a declarat marti seara, la Antena 3, ca un procuror din Ploiesti i-a cerut prin intermediul unui avocat 260 de mii de euro ca sa-l scape de un dosar. Cosma sustine ca a inregistrat discutia cu avocatul si ca a depus o plangere la Parchet, iar dosarul este in lucru acum.

Vlad Cosma: Un procuror mi-a cerut indirect 260 de mii de euro ca sa ma scape de un dosar/ Am inregistrarea si am facut plangere penala/ Nu am fost la DNA fiindca sunt in vacanta

Vlad Cosma a declarat marti seara, la Antena 3, ca un procuror din Ploiesti i-a cerut prin intermediul unui avocat 260 de mii de euro ca sa-l scape de un dosar. Cosma sustine ca a inregistrat discutia cu avocatul si ca a depus o plangere la Parchet, iar dosarul este in lucru acum. Acesta mai spune ca nu a fost la DNA fiind plecat in vacanta, dar ca va merge cand va reveni in tara.

Vlad Cosma anunta ca nu se va prezenta la audieri

Deputatul PSD Andreea Cosma anunta ca fratele sau, fostul deputat Vlad Cosma, nu se va prezenta, marti, la sediul DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de martor intr-un dosar, intrucat el nu se afla.

Vlad Cosma a fost trimis in judecata

Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al CJ Prahova Mircea Cosma, a fost trimis, anul trecut, in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, in dosarul in care este acuzat de sponsorizare ilegala a campaniei electorale din 2012.

Inspectia Judiciara, control la DNA Ploiesti dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma

Inspectia Judiciara a anuntat ca s-a sesizat din oficiu dupa aparitia in presa a dezvaluirilor fostului deputat Vlad Cosma, cu privire la activitatea unor procurori de la DNA Ploiesti. O echipa de.

Vlad Cosma: M-am prezentat la DNA de fiecare data cand am fost chemat

Fostul deputat Vlad Cosma sustine ca procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea au incercat sa inventeze dosare in baza unor probe fabricate. Domnii procurori de la DNA Ploiesti incearca sa imi fabrice ?.

Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica / Dupa plecarea lui Vlad Cosma, numarul marilor fugari a ajuns la 11

Rise Project scrie ca Elena Udrea a ajuns pe 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Elena Udrea a aterizat pe aeroportul international San Juan. Ea anuntase de acum o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nici o interdictie de parasire a teritoriului. Cu Elena Udrea si Vlad Cosma - care a anuntat si el ca e plecat in vacanta inaintea unui termen dintr-un dosar in care e judecat pentru coruptie - numarul marilor fugari peste hotare a ajuns la 11.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )