Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Cosma: M-am prezentat la DNA de fiecare data cand am fost chemat

Antena3 Antena3,
Vlad Cosma: M-am prezentat la DNA de fiecare data cand am fost chemat

Fostul deputat Vlad Cosma sustine ca procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea au incercat sa inventeze dosare in baza unor probe fabricate. Domnii procurori de la DNA Ploiesti incearca sa imi fabrice ?. continuă pe Antena3

Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Negulescu si Onea ca au inventat dosare impotriva lui Sebastian Ghita in baza unor probe fabricate / DNA prezinta propriile interceptari: Daca e si VOICULESCU bagat ... si GHITA ... in treaba asta, e o chestiune mai

Antena 3 a difuzat duminica seara o inregistrare in care fostul deputat PSD Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Mircea Negulescu si Lucian Onea ca au incercat sa inventeze dosare in baza unor probe fabricate, in cauza fiind vorba despre Sebastian Ghita. DNA afirma, in replica, ca este vorba despre prezentarea denaturata a faptelor si precizeaza, prezentand transcrierea unor alte interceptari, ca o persoana din anturajul lui Mircea Cosma a incercat sa influenteze procurorii, amenintand, in caz contrar, cu prezentarea la televiziuni a unor inregistrari audio constand in montaje si colaje.

Vlad Cosma spune ca va merge la DNA saptamana viitoare, cand se intoarce din vacanta

Fostul deputat Vlad Cosma a declarat marti seara ca nu s-a prezentat la DNA Ploiesti, unde a fost ci.

UPDATE Dezvaluirile fostului deputat Vlad Cosma. Acesta acuza procurorii anticoruptie ca au inventat dosare in baza unor probe prefabricate. Reactia DNA

Fostul deputat Vlad Cosma a facut o serie de acuzatii la adresa procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie Mircea Negulescu si Lucian Oanea, despre care spune, intr-o inregistrare difuzata la Antena 3, ca au incercat sa inventeze dosare in baza unor probe fabricate, in cauza fiind vorba despre Sebastian Ghita.

DNA sustine, in contextul acuzatiilor lui Vlad Cosma, ca este vorba despre prezentarea denaturata a faptelor

Directia Nationala Anticoruptie DNA) sustine, in contextul acuzatiilor lui Vlad Cosma asupra procurorilor DNA, Negulescu si Onea, ca este vorba despre prezentarea denaturata a faptelor si precizeaza, prezentand transcrierea altor interceptari, ca o persoana din anturajul lui Mircea Cosma a incercat sa influenteze procurorii, amenintand, in caz contrar, cu prezentarea la televiziuni a unor inregistrari audio constand in montaje si colaje, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

Vlad Cosma nu se va prezenta la audierile de la DNA Ploiesti: Fostul deputat vrea sa dea declaratii prin videoconferinta

Dupa ce a aruncat cu acuzatii si dezvaluiri halucinante, Vlad Cosma este asteptat la DNA Ploiesti. Fostul deputat PSD nu se va prezenta insa la audieri, fiind plecat din tara, informeaza B1 TV. De asemenea,.

Vlad Cosma este citat la DNA Ploiesti intr-un nou dosar. Fostul deputat ar fi plecat din Romania

Vlad Cosma este citat marti, 13 februarie, la DNA Ploiesti, intr-un dosar instrumentat de procurorii de la Ploiesti. Surse apropiate fostului deputat sustin ca acesta nu s-ar afla in tara.

SCANDALUL MOMENTULUI: Cum a reusit Vlad Cosma SA FENTEZE controlul de la DNA si SA iNREGISTREZE DISCUTIILE cu procurorii

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, i-a inregistrat pe procurorii DNA Ploiesti, chiar in sediul institutiei, avand asupra lui un dispozitiv de ultima.

Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Negulescu si Onea ca au inventat dosare impotriva lui Sebastian Ghita

Antena 3 a difuzat ieri seara o inregistrare in care fostul deputat PSD Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Mircea Negulescu si Lucian Onea ca au incercat sa inventeze dosare in baza unor probe fabricate, in cauza fiind vorba despre Sebastian Ghita.

Vlad Cosma: Nu m-am prezentat la DNA pentru ca sunt plecat in vacanta, o sa merg saptamana viitoare

Fostul deputat Vlad Cosma a declarat, marti seara, la Antena 3, ca nu s-a prezentat la DNA Ploiesti, unde a fost citat ca mertor intr-un dosar, pentru ca a plecat in vacanta, dar ca va merge la DNA saptamana viitoare.

Prima reactie a lui Vlad Cosma, dupa ce nu s-a prezentat la DNA: Am plecat in vacanta. Nu mi-e frica sa merg la DNA!

Fostul deputat Vlad Cosma sustine ca nu s-a prezentat, marti, la DNA pentru ca este intr-o vacanta pentru a isi sarbatori ziua de nastere. Am plecat intr-o vacanta. Am sa ma prezint saptamana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )