Libnet.ro
UNICEF

06:15

Executorii judecatoresti isi incearca din nou norocul la usa lui Patriciu.

România Liberă România Liberă,
Executorii judecatoresti isi incearca din nou norocul la usa lui Patriciu.

Executorii judecatoresti incearca din nou sa il execute silit pe omul de afaceri Dinu Patriciu, dupa ce a pierdut procesul cu Peter Imre, informeaza, vineri, Realitatea TV. Executorii se afla la vila omului de afaceri din Snagov. In urma procesului pe care Peter Imre i l-a intentat lui Patriciu, actualul director al Adevarul Holding i-a cerut omului de afaceri daune in valoare de 80. 000 de euro, iar intanta a decis ca Patriciu sa fie executat silit. Aceasta este a treia incercare a . continuă pe România Liberă

Motorul Ford EcoBoost de 1 litru isi adjudeca din nou titlul Engine of the Year, iar un motor electric reuseste sa apara in clasament

Motorul Ford EcoBoost de 1 litru, produs in Germania Koln) si Romania Craiova), a castigat trofeul Engine of the Year 2013, titlu care anul trecut a mers catre acelasi propulsor, au anuntat organizatorii. Interesant este ca in clasament au inceput sa apara si motoare electrice, Tesla Motors reusind sa puncteze bine cu propulsorul electric pe care l-a dezvoltat pentru sedanul Model S.

Executorii judecatoresti s-au prezentat la locuinta lui Dinu Patriciu din Snagov

Executorii judecatoresti au ajuns din nou la locuinta omului de afaceri Dinu Patriciu din Snagov. Acesta este executat silit de fostul colaborator Peter Imre, dar si de fiul sau vitreg Andrei Stefan si de o banca.

Spectacol la Roland Garos: Rafael Nadal castiga din nou in fata liderului Novak Djokovic.

Rafael Nadal a facut din nou un meci de zile mari, dupa ce l-a invins vineri in semifinale la Roland Garros pe liderul mondial, Novak Djokovic. Meciul a durat 4 ore 37 de minute iar scorul final a fost 6-4/3-6/6-1/6-73-7)/9-7 pentru spaniol, care reuseste sa se califice in finala de duminca. Meciul a fost unul maraton, rezultatul final fiind decis in cele din urma de consecventa spaniolului si de determinarea sa de a castiga din nou in fata liderului mondial pe zgura de la Roland Garros.

Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul si cer demisia premierului Erdogan

Mii de protestatari care cer demisia premierului Recep Tayyip Erdogan au ocupat din nou, joi seara, Piata Taksim din Istanbul, informeaza AFP. Premierul Erdogan, care urmeaza sa revina in cursul serii in .

Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul

Mii de protestatari care cer demisia premierului Recep Tayyip Erdogan au ocupat din nou, joi seara, Piata Taksim din Istanbul, informeaza AFP. Premierul Erdogan, care urmeaza sa revina in cursul.

Protestele continua in Turcia. Peste 10.000 de manifestanti au cerut, din nou, demisia guvernului

Politia turca a intervenit, si in noaptea de miercuri spre joi, cu gaze lacrimogene la Ankara, unde peste 10. 000 de protestatari au cerut, din nou, demisia guvernului. La Istanbul, manifestatia nu a mai fost a.

Politia turca a intervenit din nou in forta pentru a dispersa o manifestatie din Ankara

Politia turca a folosit miercuri din nou gaze lacrimogene si tunuri cu apa pentru a dispersa o manifestatie in capitala Ankara, in a sasea zi de proteste impotriva guvernului condus de Recep Tayyip Erdogan. Cu.

General Motors, inclusa din nou in indicele S and P 500

Compania americana General Motors Co. GM) va fi inclusa din nou, la data de 6 iunie, in cadrul indicelui bursier S and P 500, semn ca producatorul de automobile s-a redresat financiar, iar era in care a fost detinut de stat se apropie de sfarsit.

Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia. Manifestantii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip.

Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia, relateaza AFP. Protestatarii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )