Libnet.ro
UNICEF

08:30

Exemplul Ciolos: mai multe sectii de vot pentru diaspora

Adevărul Adevărul,
Exemplul Ciolos: mai multe sectii de vot pentru diaspora

La alegerile parlamentare din decembrie, Guvernul va organiza in diaspora cu 30% mai multe sectii de vot decat in 2014, cand Victor Ponta le-a restrans romanilor din strainatate dreptul la vot. continuă pe Adevărul

Detalii nestiute despre maestrul Dang care conducea secta din care facea parte Gyuri Pascu: Acesta a fost anchetat in mai multe state europene pentru activitatile sale

Numeroase intrebari au aparut dupa moartea artistului Ioan Gyuri Pascu despre modul in care acesta a primit primul ajutor in noaptea fatidica, dar si despre deciziile acestuia legate de tratarea af.

MAE propune infiintarea a 417 sectii de votare in strainatate, cu 123 mai multe decat la prezidentialele din 2014

Ministerul Afacerilor Externe a transmis AEP propuneri de infiintare a 417 sectii de votare pentru alegerile parlamentare in strainatate, cu 123 mai multe decat la prezidentialele din 2014, majoritatea dintre acestea fiind in Italia, Spania si.

DEZVALUIRI RL. Rechizitoriul DIICOT din dosarul Romgaz a fost infirmat pentru ca procurorul de caz a comis mai multe greseli. Cine plateste pentru erorile care au favorizat Interagro in ancheta cu prejudiciu de 126 de milioane de dolari

Rechizitoriul de trimitere in judecata a dosarului ROMGAZ cu inculpatii principali Ioan Niculae om de afaceri) si Adriean Videanu fost ministru al Economiei), a fost infirmat de seful ierahic superior deoarece procurorul de caz, Gheorghe Spaiuc, a comis mai multe greseli.

Ancheta din partea Avocatului Poporului in cazul apei cu e-coli depistata in mai multe comune din Satu Mare

In mai multe localitati din judetul Satu Mare a fost depistata bacteria e-coli in apa potabila furnizata consumatorilor. Avocatul Poporului s-a autosesizat in acest caz pentru a vedea daca a fost sau nu incalcata Constitutia.

Iarna in toata regula in mai multe zone din tara: Temperaturile au scazut in multe locuri sub zero grade

Suntem in luna octombrie, insa in mai multe zone din tara este iarna in toata regula. Cel mai tare a nins pe Transfagarasan, unde stratul de zapada a ajuns la 15 centimetri,.

Iarna in toata regula in mai multe zone din tara: Temperaturile au scazut in multe locuri sub zero grade (VIDEO)

Suntem in luna octombrie, insa in mai multe zone din tara este iarna in toata regula. Cel mai tare a nins pe Transfagarasan, unde stratul de zapada a ajuns la 15 centimetri,.

Mai multe dezvaluiri scandaloase despre republicanul Trump vor fi facute publice. Informatiile au fost confirmate de echipa electorala a miliardarului

Echipa din spatele campaniei electorale a miliardarului Donald Trump se teme ca mai multe dezvaluiri scandaloase despre republican vor fi facute publice in perioada urmatoare, dupa casetele audio in care Trump lanseaza remarci vulgare si misogine cu privire la femei.

Estonia si Finlanda acuza ca mai multe avioane ruse de lupta le-au incalcat teritoriul

Estonia si Finlanda au afirmat ca mai multe avioane ruse de lupta le-au incascat teriotriul, potrivit Ministerelor Apararii din cele doua tari. Autoritatile din Moscova au negat aceste acuzatii, dupa.

Netopia mobilPay: Romanii au facut in 9 luni cu 15% mai multe plati electronice decat in tot anul 2015

Numarul tranzactiilor procesate de Netopia mobilPay in primele 9 luni ale anului a depasit pragul de 3 milioane, cu 15% mai multe fata de numarul total inregistrat in 2015. Pana la finele lui 2016, volumul lor va ajunge la circa 4,5 milioane, cu 73%.

MAE propune infiintarea a 417 sectii de votare in strainatate, cu 123 mai multe decat la alegerile prezidentiale din anul 2014

Ministerul Afacerilor Externe a transmis Autoritatii Electorale Permanente lista sectiilor de votare propuse pentru a fi organizate in strainatate la alegerile parlamentare din 11 decembrie. MAE propune infiintarea in strainatate a 417 sectii de votare, ceea ce inseamna cu 111 sectii de votare mai mult decat la alegerile parlamentare din 2012 si cu 123 de sectii de votare mai mult decat la alegerile prezidentiale din 2014, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )