Libnet.ro
UNICEF

12:00

Exercitii militare la Constanta, pe 15 august, de Ziua Marinei

Hotnews Hotnews,
 Exercitii militare la Constanta, pe 15 august, de Ziua Marinei

Fortele Navale Romane celebreaza, marti, Ziua Marinei, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta cu un exercitiu militar deschis publicului, in premiera, informeaza Statul Major al Fortelor Navale Romane, intr-un comunicat citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Avertizare MAE: Din cauza aglomerarii, pot creste timpii de asteptare la granita cu Bulgaria in perioada 11 - 15 august

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Bulgariei ca, in perioada 11 - 15 august 2017, din cauza numarului mare de autoturisme care vor traversa frontiera, exista formarii de aglomerari la punctele de trecere, in special la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse.

Premiera de Ziua Marinei Romane: publicul are acces pe toata faleza Comandamentului Naval la festivitatile militare

Accesul la festivitatile de Ziua Marinei Romane va fi permis pe intreaga faleza a Comandamentului Naval in acest an. Este o premiera in istoria celui mai mare spectacol naval al anului.

Ziua Marinei, cea mai asteptata sarbatoare a verii pe malul Borcei. Programul manifestarilor din 15 august

Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, incepe marti, 15 august, pe malul Borcei. Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.

Ziua Marinei, sarbatorita la Giurgiu. Oficialitatile au pregatit spectacole folclorice, jocuri marinaresti si defilari cu ambarcatiuni

Sarbatoarea ortodoxa Adormirea Maicii Domnului si, totodata, Ziua Marinei Romane sunt celebrate marti, 15 august, in municipiul Giurgiu cu mai multe evenimente.

Piratul din Tortuga vine de Ziua Marinei la Jocurile Marinaresti din Portul Tomis

Marinarii, constantenii si turistii sunt asteptati sa ia parte la jocuri specifice ce vor fi organizate cu prilejul Zilei Marinei Romane de catre Sindicatul Liber al Navigatorilor SLN).

Ce NU trebuie sa faci nici in ruptul capului pe 15 august

Sfanta Maria Mare este praznuita de crestini pe data de 15 august, aceasta zi fiind ziua in care se pomeneste Adormirea Maicii Domnului. Prn urmare, nu se facurari de La multi ani pe data.

Muzeul Antipa din Capitala va avea program special de vizitare in perioada 11 - 15 august

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa din Bucuresti va avea un program special de vizitare intre 11 si 15 august, institutia muzeala urmand sa fie deschisa intre orele 10. 00 si 20. 00 in aceasta perioada.

Muzeul Antipa va avea program special de vizitare in perioada 11 - 15 august

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa din Bucuresti va avea un program special de vizitare intre 11 si 15 august, institutia muzeala urmand sa fie deschisa intre orele 10. 00 si 20. 00 in aceasta perioada, potrivit unor surse din presa.

Atentie soferi! Punctul de taxare de la Fetesti ar putea fi inchis in perioada 11-15 august

In zona Agentiei de incasare Fetesti se vor lua masuri de fluidizare a traficului in perioada 11 - 15 august. Avand in vedere ca in perioada imediat urmatoare, care.

Muzeul Antipa va avea program special de vizitare in perioada 11 - 15 august

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa din Bucuresti va avea un program special de vizitare intre 11 si 15 august, institutia muzeala urmand sa fie deschisa intre orele 10. 00 si 20. 00 in aceasta perioada. In aceste zile, ultimul vizitator va intra la ora 19. 00, informeaza Muzeul Grigore Antipa, potrivit News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )