Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exit poll: Partidul lui Benjamin Netanyahu a castigat alegerile parlamentare din Israel

Adevărul Adevărul,
Exit poll: Partidul lui Benjamin Netanyahu a castigat alegerile parlamentare din Israel

Partidul prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, Likud, se afla pe primul dupa alegerile parlamentare din Israel, depasind Uniunea Sionista, o alianta politica de centru stanga, transmite Mediafax citand sondajele realizate la iesirea de la urne. continuă pe Adevărul

EXIT-POLL: Partidul lui Benjamin Netanyahu, usor avans in scrutinul parlamentar din Israel

Partidul Likud dreapta), al premierului Benjamin Netanyahu, se claseaza pe primul loc in urma scrutinului parlamentar din Israel, devansand alianta politica de centru-stanga Uniunea Sionista, potrivit sondajelor.

UPDATE. Exit Poll: Partidul lui Netanyahu, pe primul loc

UPDATE: Partidul Likud dreapta), al premierului Benjamin Netanyahu, se claseaza pe primul loc in urma scrutinului parlamentar din Israel, devansand alianta politica de centru-stanga Uniunea Sionista, potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne, informeaza Mediafax.

Alegeri in Israel: Partidul Likud are un usor avans in fata Uniunii Sioniste, in scrutinul din Israel - exit-poll

Partidul Likud dreapta), al premierului Benjamin Netanyahu, se claseaza pe primul loc in urma scrutinului parlamentar din Israel, devansand alianta politica de centru-stanga Uniunea Sionista, potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne, potrivit Mediafax.

Alegeri parlamentare in Israel: Partidul Likud are un usor avans in fata Uniunii Sioniste - exit-poll

Partidul Likud, al premierului Benjamin Netanyahu, se claseaza pe primul loc in urma scrutinului parlamentar din Israel, devansand alianta politica de centru-stanga Uniunea Sionista, potrivit sondajelor .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )