Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Antena3 Antena3,
Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana?Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si foarte . continuă pe Antena3

Ce meserie ti se potriveste cel mai bine in functie de personalitatea pe care o ai? Cum sa faci alegerea cea mai buna

Ca sa ne placa meseria pe care o alegem, este esential ca ea sa corespunda cu trasaturile noastre de personalitate. Nu vom merge niciodata cu placere la munca daca facem un lucru care nu are deloc legatura cu firea noastra, avertizeaza psihologii,.

Telefonul Nexus produs de LG nu vine cu cel mai rapid procesor

Google va anunta, anul acesta, doua noi telefoane Nexus. Unul dintre ele este produs de Huawei, iar celalalt de LG. Ei bine, s-ar parea ca noua versiune de Nexus 5 nu va fi chiar cel mai rapid smartphone de pe piata. Zvonuri despre noile telefoane Nexus auzim aproape in fiecare saptamana, iar cea mai recenta [] Telefonul Nexus produs de LG nu vine cu cel mai rapid procesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gigantii revolutionari: Vezi primele 5 companii care schimba lumea in mai bine

Vezi in urmatoarele slide-uri care sunt cele cinci companii cu cel mai mare impact pozitiv asupra societatii, conform topului celor 51 de companii care schimba lumea realizat pentru prima data de publicatia Fortune .

Mar sau portocala? Care este cel mai sanatos fruct

Pentru multi dintre noi, marul si portocale sunt fructele pe care le avem mai mereu la indemana, numarandu-se si printre primele optiuni atunci cand cumparam fructe. Insa care dintre acestea este cel mai sanatos?!Sa.

Kuweitianul disparut la Cheia, cautat de mai bine de o luna: Familia afaceristului a oferit o recompensa de 10.000 de euro pentru orice fel de informatii

Omul de afaceri kuweitian disparut in Cheia de mai bine de o luna va fi cautat cu ajutorul mai multor detectivi particulari. Astfel, anchetatorii straini ajung marti in comuna prahoveana, pentru a relua .

Liviu Dragnea: PSD renunta la evaluarea ministrilor. Au inceput sa comunice mai bine

Liderii PSD nu au mai facut luni o evaluare a ministrilor, asa cum se anuntase anterior, pentru ca membrii Guvernului incep sa comunice mult mai bine, a declarat liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea,.

Autoritatea de Supraveghere Financiara a primit in acest an 9206 petitii/Aspectul cel mai des reclamat a fost neplata despagubirilor/Cei mai reclamati asiguratori:Euroins, Uniqua, Astra

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a primit in primul semestru al anului 2015 un numar de 9. 206 petitii, dintre care 87,91% au fost inregistrate in sectorul Asigurarilor-Reasigurarilor 8. 093), 8,55% in sectorul Pensiilor Private 769), iar 3,74% in sectorul Instrumentelor si Investitiilor Financiare 344), se arata intr-un comunicat al Autoritatii, remis joi HotNews. ro. Aspectul cel mai des reclamat a fost neplata/plata partiala a despagubirilor/valorilor de rascumparare solicitate de catre asigurati/pagubiti, in 4. 328 de cazuri. Printre alte aspecte sesizate s-au numarat si solicitari de recalculare a valorii despagubirilor, respectiv nerespectarea conditiilor contractuale / Normelor RCA. Cele mai reclamate firme din asigurari: Euroins SA, Uniqa Asigurari SA, Astra.

Antena 3, pe val. Cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa cele mai puternice generaliste,.

Romania vs Grecia: Cel mai ieftin tichet costa 40 de lei

Federatia Romana de Fotbal a scos la vanzare, incepand de marti, biletele de acces la partida pe care nationala Romaniei o va disputa cu Grecia, in preliminariile CE 2016, cel mai ieftin tichet, la peluze, fiind de 40 de lei.

Cel mai ieftin bilet la Romania - Grecia costa 40 de lei

Federatia Romana de Fotbal a scos la vanzare, incepand de marti, biletele de acces la partida pe care nationala Romaniei o va disputa cu Grecia, in preliminariile CE 2016, cel mai ieftin tichet, la peluze,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,285 seconds )