Libnet.ro
UNICEF

01:05

Expertii se indoiesc ca Phenianul a testat o bomba cu hidrogen / Care este diferenta intre bombele H si armele nucleare

Hotnews Hotnews,
 Expertii se indoiesc ca Phenianul a testat o bomba cu hidrogen / Care este diferenta intre bombele H si armele nucleare

Specialistii in domeniul nuclear sunt sceptici ca Phenianul a detonat intr-adevar prima sa bomba cu hidrogen, in conditiile in care activitatea seismica a fost sensibil mai mica decat cea care ar fi trebuit sa fie inregistrata in urma exploziei unui asemenea dispozitiv, scrie AFP. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Coreea de Nord sustine ca a testat o bomba cu hidrogen / Moscova este extrem de ingrijorata / Stoltenberg: Phenianul trebuie sa-si abandoneze definitiv programul nuclear

Coreea de Nord a declarat ca a testat cu succes un dispozitiv nuclear miniaturizat cu hidrogen, sustinand ca a obtinut un avans important in privinta capacitatilor sale de atac, transmite Reuters. Anuntul Phenianului a declansat reactii pe intreg mapamondul, nord-coreenii fiind criticati pentru incalcarea tratatelor si angajamentelor internationale. 58 China a anuntat ca nu a stiut dinainte ca avea loc testul si si-a exprimat opozitia ferma fata de acesta14. 21Mogherini a apreciat ca testul este 'o incalcare grava' a obligatiilor Phenianului in domeniul nuclear14. 13 Moscova este extrem de ingrijorata de informatiile privind testul Coreii de Nord14. 08 Germania il va convoca miercuri pe ambasadorul nord-coreea la ministerul de externe14. 01 Coreea de Nord trebuie sa-si abandoneze programele de inarmare nucleara si de realizare de rachete balistice, a declarat secretarul general al NATO.

Coreea de Nord sustine ca a testat o bomba cu hidrogen / Moscova este extrem de ingrijorata / Americanii spun ca datele seismice sunt conforme cu cele de la testele anterioare

Coreea de Nord a declarat ca a testat cu succes un dispozitiv nuclear miniaturizat cu hidrogen, sustinand ca a obtinut un avans important in privinta capacitatilor sale de atac, transmite Reuters. Anuntul Phenianului a declansat reactii pe intreg mapamondul, nord-coreenii fiind criticati pentru incalcarea tratatelor si angajamentelor internationale. 00 John Kerry: Acest act extrem de provocator reprezinta o amenintare grava la adresa pacii si securitatii pe plan international. Nu vom tolera dotarea cu arme nucleare19. 30 Rusia vrea un raspuns proportional la testul nuclear efectuat de Coreea de Nord17. 03 Locatia si natura activitatii seismice inregistrate in Coreea de Nord sunt conforme cu testele anterioare de acolo, au declarat pentru Reuters surse guvernamentale americane. 45MAE, ingrijorat de anuntul Phenianului privind testarea unei bombe cu hidrogen. Romania detine presedintia unei comisii pregatitoare privind interzicerea totala a testelor nucleare16. 02Ce se stie despre Kim Jong-Un, presedintele singurei dinastii comuniste, Coreea de Nord, care anunta testarea unei bombe cu hidrogen, de ziua liderului sau 15. 48 Donald Trump a declarat ca problema Coreii de Nord ar trebui rezolvata de China. 58 China a anuntat ca nu a stiut dinainte ca avea loc testul si si-a exprimat opozitia ferma fata de acesta.

Rasturnare de situatie. Coreea de Sud sustine ca Phenianul nu a testat bomba cu hidrogen. Seismul a fost prea mic

Phenianul nu ar fi testat o bomba cu hidrogen, data fiind magnitudinea relativ redusa a undei seismice resimtite in regiune, sustine un parlamentar sud-coreean care precizeaza ca agentia de spionaj a tarii.

Document oficial. NATO cere suplimentarea interventiei la urgente a Romaniei. Care este planul Guvernului

Un document oficial, semnat de un membru al Cabinetului Ciolos si prezentat de profit. ro, arata ca expertii NATO au subliniat, in discutiile cu autoritatile romane, necesitatea imperioasa a.

Pericolul la care este expusa Romania in urmatoarele ore

Unul dintre cele mai mari pericole pe care le pune ploaia din Romania, cand temperatura este cu minus, este ruperea firelor de inalta tensiune. Chiciura care se depune pe acestea poate provoca ruperea lor si.

Care este primul artist de top care va concerta la UNTOLD 2016

DJ-ul Tiesto este primul artist de top pe care organizatorii UNTOLD il anunta pentru editia 2016 a festivalului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )