Libnet.ro
UNICEF

08:30

Explozie in apropierea Centrului Cultural francez din orasul Gaza

B1 B1,
Explozie in apropierea Centrului Cultural francez din orasul Gaza

O explozie s-a produs vineri seara in apropierea Centrului Cultural francez din orasul Gaza, a constatat un fotograf al AFP. Martori au spus ca au auzit o explozie puternica in zona Centrului Cultural francez,. continuă pe B1

Gaza: Explozie langa Centrul Cultural Francez

O explozie a avut loc, vineri seara, in apropierea Centrului Cultural Francez din orasul Gaza, care nu a provocat victime, a constatat un fotograf al AFP, citat de Mediafax.

UPDATE. Gaza: Explozie langa Centrul Cultural Francez

Un atac cu explozivi a avut loc vineri seara in apropierea Centrului Cultural francez, in vestul orasului Gaza, fara a provoca victime, a anuntat pentru AFP un purtator de cuvant al politiei miscarii Hamas, care controleaza enclava palestiniana, citat de Mediafax.

Atentat la Centrul Cultural Francez din Kabul. Un cetatean german a fost ucis

Consiliul de Securitate al ONU a condamnat ferm atentatul impotriva Centrului Cultural Francez din Kabul, Afganiastan, ce a avut loc joi seara si a afirmat ca niciun act terorist nu va putea impiedica revenirea progresiva la pace, democratie si stabilitate, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Atac terorist sinucigas, la Institutul Francez din Kabul: Mai multe perdoane au fost ucise

Mai multe persoane au fost ucise, joi, intr-un atentat terorist sinucigas ce a avut loc la Institutul Francez din Kabul, a anuntat ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, citat de AFP. Printre victime nu se.

Afganistan: Atentat sinucigas cu mai multi morti, la Institutul Francez din Kabul

Mai multe persoane au murit intr-un atac terorist sinucigas, joi, la Institutul Francez din Kabul, anunta ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, citat de AFP, relateaza Mediafax.

Israelul trebuie ANCHETAT pentru crimele de razboi din Fasia Gaza

Armata israeliana trebuie anchetata sub suspiciunea ca ar fi comis crime de razboi in timpul ofensivei din vara trecuta, impotriva Fasiei Gaza, anunta Amnesty International. Actiunile de distrugere a blocurilo.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )