Libnet.ro
UNICEF

16:01

Explozie in Constanta. Doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Explozie in Constanta. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite usor, sambata dupa-amiaza, in urma unei explozii produse intr-o garsoniera din municipiul Constanta, din cauza unei acumulari de gaze, scrie news. ro. La fata. continuă pe Antena3

VIDEO. Explozie intr-un bloc din Constanta. Doua persoane au ajuns la spital

Doua persoane din Constanta au ajuns la spital, ca urmare a unei explozii intr-un bloc de garsoniere.

O masina a politiei de frontiera, implicata intr-un accident rutier la Comrat. Patru persoane au fost ranite

In urma unui accident rutier produs marti, 20 iunie, la intrarea in satul Congaz, Comrat, patru politisti de frontiera din cadrul Directiei regionale SUD au avut de suferit diverse traumatisme. Unul dintre care a fost transportat de urgenta la spital, fiind in stare grava. Accidentul a avut loc dupa un BMW a lovit masina de serviciu al Politiei de Frontiera aflata in misiune, care avea dispozitivul sonor si semnalele luminoase in functiune.

Politistii au depistat sapte fete care practicau videochatul intr-un apartament din Chisinau. Doua persoane au fost retinute VIDEO

Un barbat si o femeie au fost arestati pentru 30 de zile, fiind suspectati de proxenetism. Oamenii legiiau deconspirat un grup infractional care gestiona o afacere ce presupunea organizarea conferintelor video sexuale cu implicarea catorva fete din Republica Moldova.

Doua persoane, RANITE intr-o EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din Constanta (VIDEO)

Doi tineri au fost transportati la spital cu arsuri superficiale, in urma unei explozii dintr-un bloc din Constanta, produsa sambata dupa-amiaza, potrivit Ziua Constanta. Doua persoane, RANITE.

VIDEO+FOTO. Sase persoane au fost ranite de furtuna la festivalul Afterhills de la Iasi. Unele strazi sunt blocare sau inundate. Este afectata circulatia trenurilor

Furtuna care s-a declansat in judetul Iasi, vineri dupa-masa, a produs ranirea a sase persoane, a doborat arbori, a distrus acoperisuri si automate de cafea. Mai multe strazi au fost inundate, iar circulatia a fost blocata.

Capacitate 2017 Suceava. Reactia elevilor dupa proba de la Matematica a Evaluarii Nationale: A fost mai usor decat la simulare

Evaluarea Nationala 2017 s-a desfasurat fara probleme in judetul Suceava si in cazul celei de-a doua probe. Prezenta in salile de examen a fost la fel ca la proba de Limba Romana, fiind inregistrati 122 de absenti, din totalul de 6. 188 de elevi inscrisi.

Capacitate 2017. Evaluarea Nationala la Cluj:a fost super-usor la matematica

Majoritatea elevilor care au iesit la scoala Ioan Agarbiceanu din Cluj-Napoca au sustinut ca examenul de matematica la evaluarea nationala a fost usor. Profesoarea de Matematica a aratat ca subiecte sunt au fost accesebile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )