Libnet.ro
UNICEF

20:31

Schimbarea Facebook care o sa faca reteaua sa fie mai putin plictisitoare

Playtech Playtech,
Schimbarea Facebook care o sa faca reteaua sa fie mai putin plictisitoare

De cativa ani Facebook nu-ti mai afiseaza continutul din News Feed in ordine cronologica. Si asa ajungi sa vezi postari si din urma cu trei - cinci zile. Din fericire, lucreaza la o. continuă pe Playtech

Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus. Raspunsul specialistilor, dupa ce au studiat pacientii din China

Oficiali chinezi au dat detalii despre persoanele cele mai expuse la coronavirus. Raspunsul specialistilor vine de la un studiu facut pe pacientii infectati aflati in China. Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus Primlele detalii despre cele 44. 000 de cazuri cu coronavirus, au fost facute publice de catre oficialii chinezi. Acesta este cel mai .

Ciuca batailor in ATP: in Top 20 in urma cu patru ani, pierde acum meciuri pe banda rulanta in mai putin de o ora

Australianul Bernard Tomic 27 ani) decade din ce in ce mai mult, transformandu-se pe zi ce trece in ciua batailor a circuitului masculin. Considerat o mare speranta a sportului alb, dupa ce castiga primul punct ATP la doar 15 ani, ajuns ulterior pana pe locul 17 mondial la inceputul anului 2016, Tomic mai atrage acum atentia doar prin infrangerile-blit pe care le aduna de la saptamana la saptamana.

Cetatea Neamt. Istorii mai putin stiute despre fortareata medievala moldava. Umplandu toate cetatile cu lemne, le-au aprinsu de au arsu si s-au rasipit

In decursul veacurilor, fortificatia care strajuia Valea Ozanei a cunoscut perioade de glorie si decadere. Prin anii 1800 era o ruina, localnicii folosind piatra pentru a zidi beciuri si case.

Digi24: incepe razboiul pentru bugetul UE. Statele dezvoltate vor sa plateasca mai putin pentru cele sarace

Cel mai important subiect dezbatut in aceste zile la Bruxelles este bugetul Uniunii Europene pentru urmatorii 7 ani. inainte de sedinta Consiliului European de joi, unde presedintele Charles Michel va incerca sa obtina un consens, au aparut tensiuni puternice intre statele membre, dar si intre institutiile europene in legatura cu viitorul buget multianual 2021-2027. Romania este afectata direct de aceste negocieri. in timp ce marii contribuabili cer reducerea fondurilor pentru agricultura si coeziune adica bani pentru autostrazi, drumuri sau extinderea retelelor de gaze), tara noastra are cea mai mare nevoie de fondurile respective.

Anuntul Digi |RCS-RDS: cum platesti mai putin pe factura

Digi RCS RDSDigi |RCS-RDS promite o campanie speciala cu reduceri. Partea si mai buna? Profita atat clientii noi, cat si cei vechi. Ca sa prinzi asa ceva, trebuie sa te decizi la ce tip.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )